Kilpailut

Kilpaileminen on hyvää harjoitusta ja siksi Kaipolan Vire kannustaa urheilijoitaan kilpailemaan. Seura järjestää kesäisin useita yleisurheilukilpailuja Paunun urheilukentällä Jämsässä ja maastojuoksut Kaipolassa. 

                                  

Seuracup 2018

 

Vireen järjestämät kilpailut kesällä 2020 ovat:

 • Silja Line seurakisat

 • Paunu Games I, II, II, IV, V

 • Kolmikuntaottelu Vire - Saarijärven Pullistus - Oriveden Ponnistus ke 15.7. Paunussa

 •  Sisulisähuipentuma pe - su 24. -26.7.
 •  Auliksen Olympialaiset su 16.8.
 • Syysheitot ke 2.9. ja ke 9.9.

 •  Maastojuoksut ma 14.9.
 • Pm- ja sisulisämaastot Kaipolassa su 20.9.2020

 

Myös muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin kannattaa osallistua. Seurapisteiden keräämisen ja seuraedustuksen kannalta merkittäviä kilpailuja ovat mm.

 

 • Sisulisäottelut (P/T9-15) Jyväskylässä la 13.6.

 • Sisulisähuipentumat Jämsässä pe - su 24.7. - 26.7.

 • Aluemestaruusviestit Saarijärvellä su 2.8.

 • Sisulisäviestit Jyväskylässä ke 26.8.

 • Eri ikäluokkien henkilökohtaiset ja viestijuoksujen SM-kilpailut

 • Pm-ottelut II (P/T9-13) Saarijärvellä la 12.9.

 • SM-maastot Kurikassa su 27.9.

 • Flying Finns Junnumaastot Kurikassa la 26.9.

 

Kilpailut löytyvät osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Se sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. Kilpailuita on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piirin tai kilpailun luokituksen mukaan. 

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksut

Kilpailukalenteri sisältää sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän. Jokainen huolehtii kilpailuihin ilmoittautumisen itse kilpailukalenterin kautta, HUOM. myös Vireen järjestämiin omiin kilpailuihin. Ainoastaan viesti- ja seurajoukkueiden ilmoittamisen tekee seura. Samoin kilpailujen ilmoittautumismaksut jokainen maksaa itse. Tulosta ilmoittautumismaksusta kuitti talteen, sillä kuittia vastaan seura maksaa tiettyjen kilpailujen ilmoittautumismaksun takaisin.

Jälki-ilmoittautumismaksuja seura ei maksa takaisin.

Vireen järjestämät omat kilpailut ovat jäsenille ilmaiset eli niihin seuran jäsenten ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua, jos on maksanut seuran jäsenmaksun, yleisurheilulisenssin ja kausi- tai vuosikohtaisen toimintamaksun (katso toimintamaksun periaatteet kohdasta HARJOITUKSET --> eri harkkaryhmät ). Lisäksi on ehtona, että vireläinen ilmoittautuu määräaikaan mennessä www.kilpailukalenteri.fi kautta. Ilmoittautumisajan umpeuduttua vireläinen katsotaan jälki-ilmoittautuneeksi, jolloin hänen tulee maksaa jälki-ilmoittautumismaksu kilpailupaikalla. 

 

Kilpailumatkat

Kilpailumatkoilla toivotaan kimppakyytien hyödyntämistä. Jaosto suosittelee, että kimppakyydeillä matkustavien lasten vanhemmat maksaisivat kuskeille polttoainerahaa seuraavasti: Alle 100 km:n yhdensuuntaiset matkat 5 €, yli 100 km:n matkat 10 €. Hinta käsittää menopaluun kyseiselle etäisyydelle Jämsästä. Näin ne vanhemmat, jotka eivät pääse kuskaamaan lapsiaan, saavat lapsensa kisoihin. SM- ja muiden korkeamman tason kilpailumatkoista on mahdollisuus anoa matka- ja majoituskorvausta seuralta voimassa olevan kulukorvausohjeen mukaisesti.

 

Kilpailutulokset

Kilpailutulokset julkaistaan seuran nettisivuilla ja ne toimitetaan myös Jämsän Seutuun, verkkolehdessä julkaistaviksi. Jos käyt seuran ulkopuolisissa kilpailuissa, ilmoita kilpailutuloksesi mahdollisimman pian :

- Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

- Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai

- Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

- Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

- Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kuvia toivotaan, joten jos sinusta on otettu kuvia kilpailutapahtumassa,  lähetä myös ne tulosten mukana.

 

Seura-edustus

Pm-, alue-, sisulisä- ja SM-viestit sekä Seuracupkilpailut ovat seuran virallisia joukkue-edustuskilpailuja. Näihin kilpailuihin pyritään kokoamaan seuran kannalta mahdollisimman menestyvät joukkueet hyvissä ajoin (viesteihin n. 3 viikkoa, Seuracuppiin n. 2 viikkoa aiemmin). Yleisurheilujaosto päättää joukkueet. Mahdollisesta esteestä on ilmoitettava viipymättä jaoston jäsenille. Sovittuihin viestiharkkoihin on tärkeä osallistua ja tarvittaessa järjestämme karsintakilpailut joukkueiden aikaansaamiseksi. Seuran edustaminen on kunnia-asia!

Seuratukien piirissä olevat urheilijat ovat velvoitettuja edustamaan seuraa seuran kannalta tärkeissä kisoissa edellytyksiensä mukaan. Urheilijoiden toivotaan käyttävän kilpailuissa seura-asuja. Seura-asuilla mainostetaan seuraa ja luodaan yhteistä Vire-henkeä.  Seura hankkii SM-kilpailuihin osallistuville urheilijoille seuran liivin tai juoksutakin veloituksetta ja velvoittaa urheilijat käyttämään seuran edustusasua/tunnusta SM-, alue-, pm- ja sisulisäkilpailuissa sekä edellä mainittujen kilpailujen palkintojenjakotilaisuuksissa.

    

Kilpailujen toimitsija- yms. tehtävät

Kilpailujen laadukas läpivienti vaatii useita henkilöitä erilaisiin toimitsija- yms. tehtäviin. Urheilevien lasten ja nuorten vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset sekä kaikki seuran jäsenet ovat tärkeä voimavara kilpailutapahtumien onnistumisen kannalta. Kaikkien apua tarvitaan ja jokaisen osallistuessa säännöllisesti, ei kenenkään kuorma kasva liian suureksi.

Toimitsijatehtävissä pääset näkemään kisat läheltä ja se on mukavaa yhdessäoloa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

Toimitsijatehtäviin voit ilmoittautua kätevästi kilpailukohtaisen TOIMITSIJAKSI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN avulla. Siinä voit ilmaista kiinnostuksesi kilpailutapahtuman tiettyihin tehtäviin. Saat lomakkeen sähköpostiisi tai voit poimia sen seuramme nettisivuilta, ko. kilpailun kohdalta. Täytä tämä lomake mahdollisimman pian sen saatuasi, jolloin ko. kilpailutapahtuman suunnittelu helpottuu.

 

               

     

YLEISURHEILU

 

 

 

joulukuu 2020
M T K T P L S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Noname

UPM