Kaipolan Vire - Yleisurheilu

Yleisurheilu

 

    sisuviestipotretti 2 2020

    Vireläiset Sisulisäviesteissä  Harjun stadionilla kesällä 2020

Tervetuloa Kaipolan Vireen -yleisurheilu sivuille...

Kaipolan Vire on järjestänyt ohjattua liikuntaa eri lajien tiimoilta jo yli 60 vuotta. Se tarjoaa edelleen toimintaa lapsista aikuisiin sekä harrastus- että huippu-urheilumielessä.

Seuralla on sekä urheilullisia että kasvatuksellisia tavoitteita. Sen järjestämissä harkoissa ja kisoissa opitaan monipuolisten liikuntataitojen lisäksi sosiaalisia taitoja, saadaan uusia ystäviä, opetellaan sääntöjen noudattamista ja toisten huomioimista. Tarjolla on paljon liikunnan iloa ja onnistumisen hetkiä, mutta samalla opetellaan kestämään myös pieniä vastoinkäymisiäkin.

Lapset voivat ottaa mukaan myös ystävänsä tutustumaan harkkoihin ja kesällä järjestettävät Silja Line seurakisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset!

 

Liikunnan ilo vie mennessään, tervetuloa mukaan seuran toimintaan!

 

Mitä voisit tehdä vanhempana tai isovanhempana....

Seurassamme ei ole palkattuja työntekijöitä, vaan kaikki toiminta pyörii vapaa-ehtoisten voimin, joka ovat suurimmalta osin toiminnassa mukana olevien lasten vanhempia.

Lapsen/nuoren yleisurheilu-harrastus tarjoaakin vanhemmille ja jopa isovanhemmille mahdollisuuden erilaisiin oheistehtäviin, esim. harkka-apulaisena, apuohjaajana, kilpailutoimitsijana, yu-jaostolaisena, huoltajana ja kyyditsijänä. Samalla voit seurata oman lapsesi tai lapsenlapsesi kehitystä liikunnan parissa. 

Koulutetut ohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat lasten/nuorten ohjatut yhteisharjoitukset. He tarvitset apuja ja siksi olemme suunnitelleet perhekohtaiset (= toinen perheen vanhemmista mukana harkoissa) harkka-apulaisvuorot. Perheet voivat vaihtaa vapaasti vuoroja keskenään, pääasia on, että vähintään yksi aikuinen on paikalla ns. harkka-apulaisena. Hänen tehtävänsä on avustaa ohjaajaa, ohjaajalta saamiensa ohjeiden mukaisesti (välineiden hakemista ja palauttamista varastoon jne.).
Mutta voit osallistua harkkoihin, vaikka sinua ei olisi nimettykään kyseisen harkkakerran harkka-apulaiseksi.

Seuramme järjestämissä kilpailuissa Paunun kentällä on tarjolla erilaisia toimitsijatehtäviä kaikille, niin ensikertalaisille kuin tuomarikoulutuksen suorittaneillekin. Toimitsijatehtävät ovat parhaimmillaan kivoja kokemuksia yhdessä toimimisesta yhteisen hyvän eteen.

Jos kiinnostut ohjaajan tai kilpailutoimitsijan tehtävistä, on niihin tarjolla koulutusta (katso lisätietoa kohdasta KOULUTUS). Ohjaajan ja toimitsijan tehtävät tarjoavat monipuolisen ja etenevästi kehittyvän harrastuksen, johon voit kouluttautua seuramme toimesta ja kustannuksella. 
Jos siis haluat harrastuksen liikunnan parista, tule rohkeasti mukaan seuramme toimintaan… tutustumaan ja osallistumaan harjoituksiimme ja kilpailuihimme.

Tehdään yhdessä työtä lastemme/nuortemme liikuttamiseksi monipuolisella ja iloisella tavalla!!!!

 

 

 

 

maaliskuu 2021
M T K T P L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Noname

UPM