Kaipolan Vire - Yleisurheilu

Yleisurheilu

             Sisulisäviestit kesä 2014

                     Vireen joukkue ja huoltajat Sisulisäviesteissä Äänekoskella kesällä 2014

Tervetuloa Kaipolan Vireen -yleisurheilu sivuille...

Kaipolan Vire on järjestänyt ohjattua toimintaa eri lajien tiimoilta jo yli 60 vuotta.

Seuran järjestämissä harkoissa ja kisoissa opitaan monipuolisten liikuntataitojen lisäksi sosiaalisia taitoja, saadaan uusia ystäviä, opetellaan sääntöjen noudattamista ja toisten huomioimista. Tarjolla on paljon liikunnan iloa ja onnistumisen hetkiä, mutta opetellaan kestämään myös pieniä elämän vastoinkäymisiäkin…

Lapset voivat ottaa mukaan myös ystävänsä tutustumaan harkkoihin ja kesällä järjestettävät Silja Line seurakisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset!

 

Liikunnan ilo vie mennessään, tervetuloa mukaan seuran toimintaan!

 

Mitä voisit tehdä vanhempana tai isovanhempana....

Lapsen/nuoren yleisurheilu-harrastus tarjoaa  vanhemmille ja isovanhemmille mahdollisuuden erilaisiin oheistehtäviin, esim. harkka-apulaisena, ohjaajana, kilpailutoimitsijana, yu-jaostolaisena, huoltajana ja kyyditsijänä. Samalla voit seurata omien lastesi ja lastenlastesi kehitystä liikunnan parissa.

Lasten/nuorten ohjatut harjoitukset eivät toteudu ilman ohjaajia ja toimitsijoiden olemassaolo on ehdoton edellytys omien kilpailujen järjestämisessä.

Ohjaajat tarvitset apuja etenkin pienimpien lasten harkkaryhmissä ja siksi olemme suunnitelleet perhekohtaiset (= toinen perheen vanhemmista mukana harkoissa) harkka-apulaisvuorot. Perheet voivat vaihtaa vapaasti vuoroja keskenään, pääasia on, että vähintään yksi aikuinen on paikalla ns. harkka-apulaisena. Hänen tehtävänsä on avustaa ohjaajaa, ohjaajalta saamiensa ohjeiden mukaisesti (välineiden hakemista ja palauttamista varastoon jne.).
Voit olla mukana lastesi harkoissa, vaikka sinua ei olisi nimetty kyseisen harkkakerran harkka-apulaiseksi.

Jos kiinnostut ohjaajan tai kilpailutoimitsijan tehtävistä, on niihin tarjolla koulutusta (katso lisätietoa kohdasta KOULUTUS). Ohjaajan ja toimitsijan tehtävät tarjoavat monipuolisen ja etenevästi kehittyvän harrastuksen, johon voit kouluttautua seuramme toimesta. Sekä valmennuksessa että toimitsijan tehtävissä voit halutessasi edetä aina valtakunnalliselle ja jopa kansainväliselle tasolle asti.

Kun haluat ottaa harrastuksen liikunnan parista, tule rohkeasti mukaan seuramme toimintaan… tutustumaan ja osallistumaan harjoituksiimme ja kilpailuihimme.

Tehdään yhdessä työtä lastemme/nuortemme liikuttamiseksi monipuolisella ja iloisella tavalla!!!!

 

 

 

 

tammikuu 2020
M T K T P L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Noname

UPM