Ajankohtaista

 

 

Koko perheen vaellusretki Isojärven kansallispuistossa
 Isojärvi 2  Isojärvi 1
 
Lähde mukaan Kaipolan Vireen syysvaellukselle ensi su 4.10.!
Retkelle voi osallistua koko perhe ja kaikki seuran toiminnassa mukana olevat.
 
Tänä syksynä kohteenamme on Isojärven kansallispuisto Längelmäellä.
Tarjolla on useampi rengasreitti (n 3km, 6km, 10km)ja matkan varrella on myös tulentekopaikka. Tarvittaessa voimme jakaantua eri reiteille, osallistujien iän ja kunnon mukaan. Matkaa Jämsästä Isojärvelle on n. 35km.
 
Lähtö 4.10. klo 10 Paunun P-alueelta. Pyritään lähtemään täysillä autoilla ja käytetään kimppakyytejä, jotta kaikki pääsevät mukaan.
 
Ilmoittautumiset la 3.10. klo 20 mennessä Miialle, puh 0400 899 259 tai sp: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro samalla, tarvitsetko kyytiä vai voitko itse tarjota kyytiä.
 
Mukaan tarvitset: - säänmukaiset vaatteet - hyvät kengät - reppu - istuinalusta - juomapullo - evästä.
Seura tarjoaa voileivät ja makkarat.
 

Annika ottaa mukaan tulentekovälineet, puukon ja pienet ea-välineet. Toki näitä voi muutkin ottaa mukaan.

*****************************************************************

 
Kesän yu-harkat vauhdissa...
keihäsjuoksijatHyppääjä
Kaipolan Vireen ohjatut yleisurheiluharkat toteutetaan Paunun kentällä maanantaisin ja perjantaisin. Lisäksi muutamat harkat pidetään tiistaisin Oinaalan kentällä Jämsänkoskella ja kaikki moukarinheittoharjoitukset Myllymäen hiekkakentällä.
Katso koko seuran harkka- ja kisaohjelma TÄSTÄ
Lisätietoa harkoista löydät kohdasta YLEISURHEILU - >Harjoitukset - > Startti- Junnu-, Treeni- ja Nuoriso- ja Valmennusryhmien kohdalta!Vireen harkoissa ja kilpailuissa noudatetaan Suomen Urheiluliitolta tulleita koronavirusohjeita.
Katso TÄSTÄ.
Paunun ja Oinaalan urheilukentillä on mahdollisuus tehdä myös omatoimisia harjoituksia ja niitä kannustetaankin tekemään.Omatoimisesti tehdyistä harkoista voit merkitä aktiivisuusruksin Paunun huoltorakennuksen välinevaraston hyllyllä olevaan OMATOIMIHARKAT -kansioon. Syksyn päättäjäisissä palkitaan aktiivisimmat omatoimi-harkkaajat!!!  (HUOM. moukariharjoitukset vain Myllymäen kentällä!!!).
Voit harjoitella yu-kentillä myös "omalla ajalla" ja omalla vastuulla, kunhan huomioit muut samaan aikaan kentällä olijat. Kenttävuorovarauksen haltijalla on aina etuoikeus kentänkäyttämiseen! 
*****************************************************************
Yu viikko 
Tänään on alkanut Valtakunnallinen Yleisurheiluviikko (18.5.- 24.5.).Sen merkeissä HIFK:n nuori sprintteri Lotta Kemppinen ja HKV:n keihästaituri Topias Laine vetävät maanantaina 18.5. klo 18.00 kaikille nuorille avoimet livetreenit.
Lue aiheesta lisää tästä.
Linkki Lotan ja Topiaksen treeneihin on tässä.
Keskiviikkona pääset mukaan pika-aituri Reetta Hurskeen vetämiin treeneihin klo 18.00.Linkki Reetan vetämään treeniin videolla tässä  ja kirjallisena tässä.
Molemmat treenit ovat katsottavissa myös jälkikäteen.Reetan treeni
Vireen omina treeneinä pyörivät tällä viikolla 13+ikäisten pienryhmätreenit Paunussa ma, ti, ja pe, joista on tullut lisätietoa whatsapp-viestinä.Kaikille ryhmille jatkuvat omatoimiset haaste- ja liiketreenit, joista myös tarkemmat tiedot whatssapp-viesteissä.Näin edetään kesäkuun alkuun, johon mennessä on toivottavasti saatu lisäohjeita seuratoiminnan järjestämisestä koronapandemian aikana.
 
*****************************************************************

Tienvarsien siivoustalkoot ensi su 14.6. klo 17.00

Roskatalkoot Kaipolan Vireellä ja UPM:n Jokilaakson tehtailla on yhteistyösopimus, jonka mukaisesti seuramme saa sponsorointitukea UPM:ltä. Sen vastineeksi Vireen tehtävänä on Kaipolan ratapihan, keräyspaperivaraston ja tienvarsien ympäristön siivous 1-2 kertaa kesäkauden aikana.

Tämän kevään tienvarsien siivoustalkoot pidetään ensi sunnuntaina 14.6. klo 17 alkaen.

Siivottavat tiealueet:
- Kaipolan väylä + Tehtaankatu Löytötexiltä Olkkolantien risteykseen
- Olkkolantie Lahdentieltä Tiirinniementien risteykseen

Kokoontuminen Kaipolan Vireen entisellä toimistolla Torikatu 2, Kaipola, jossa työalueiden jakaminen. Jos tulet mukaan myöhemmin, löydät liivit, sormikkaat ja roskapussit toimiston terassilta.

Varustuksena normaali säänmukainen ulkoiluvarustus, toimistolta saa hanskoja (aikuisten kokoa), jätesäkkejä ja turvaliivejä. Jos sinulla on oma turvaliivi, ota se mukaan ja lapsille omat hanskat!

Pyydämme noudattamaan huolellisuutta tiealueilla kulkevan liikenteen suhteen.

Jos ensi sunnuntai ei sovi perheellesi, voit tehdä oman ”urakkasi” etukäteen tällä viikolla (omat roskapussit, hanskat, liivit). Jätä roskapussi tienvarteen ja ilmoita tekemäsi siivousalue Jarmolle puh 040 5626 502.

Tekemistä riittää kaikille! Mitä enemmän on porukkaa mukana, sitä nopeammin työ saadaan tehtyä. Jos ensi sunnuntaille osuu kova vesisade, siivoustalkoot siirretään uuteen ajankohtaan.

Tervetuloa mukaan kaikki vireläiset yhteiseen talkootyöhömme!

Lisätietoja Jarmolta puh 040 562 6502

**************************************************************

Retki Siikanevan soidensuojelualueelle

su 29.9.2019 https://www.luontoon.fi/siikaneva

Siikaneva pitkos ArtoPummila 444

Tervetuloa Kaipolan Vireen syysvaellukselle! Retkelle voitte lähteä koko perheen voimin. Tänä vuonna kohteena on Ruoveden Siikaneva, joka on Pirkanmaan laajin suoalue. Alueella on sekä 10km, että 2,5km rengasreitit sekä kaksi tulentekopaikkaa. Tarvittaessa voimme jakaantua eri reiteille. Matkaa Jämsästä Siikanevalle on noin 75km.

Lähtö 29.9. klo 10 Paunun P-alueelta. Pyritään lähtemään täysillä autoilla. Paluu arviolta klo 17 mennessä.

Ilmoittautumiset pe 27.9. mennessä, jotta kaikille saadaan kyyti järjestettyä.

Mukaan tarvitset: - säänmukaiset vaatteet - hyvät kengät - reppu - istuinalusta - juomapullo - evästä

Annika ottaa mukaan tulentekovälineet, puukon ja pienet ea-välineet. Toki näitä voi muutkin ottaa mukaan. Ilmoittautumiset ja lisätietoja yhteyshenkilö annika.raevaara-marjanen@ via-ok.net TAI 0405752817.

 

****************************************************************

Vireen seura-asujen tilaus on saapunut

Vire takki 2  Vire takki
Yhteyshenkilönä:
Tiina Virkajärvi  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 040 520 1146

 

*****************************************************************

Matkakorvaus harkka-ja kisamatkoista

Jaosto suosittelee, että harkka-, leiri- ja kisamatkoilla yhteiskyydeillä kulkevien lasten vanhemmat maksavat kuskeille polttoainerahaa seuraavasti:

Alle 100 km:n yhdensuuntaitaiset matkat 5 €, yli 100 km:n matkat 10 €. Hinta käsittäa menopaluun kyseiselle etäisyydelle Jämsästä.

Näin ne vanhemmat, jotka eivät pääse kuskaamaan lapsiaan, saavat lapsensa treeneihin/kisoihin. Lisäksi usein kuskaavat vanhemmat saavat pientä kulukorvausta.

***********************************************************************

 

vaellus Retki Leivonmäen kansallispuistoon
sunnuntaina 30.9... http://www.luontoon.fi/leivonmaki
Tarkoitus on kiertää Mäyränkierros, joka on 5,5km pitkä rengasreitti. Reitiltä voi poiketa upean Joutsniemen harjun kärkeen (2x1,5km) ja/tai Soimalammelle. Reittiä on mahdollista myös lyhentää. Retki on siis sopiva kaikenikäisille ja koko perheelle. Lintuniemen laavulla voimme tehdä nuotion ja syödä omia eväitä.

Lähtö klo 10 Paunun P-alueelta. Ajo-matkaan menee reilu tunti ja pyritään kimppakyyteihin. Tämän takia ilmoittautumiset pe 28.9. mennessä, jotta kaikille saataisiin kyyti järjestettyä. Paluu arviolta klo 16 mennessä.
Mukaan tarvitset:
- säänmukaiset vaatteet
- hyvät kengät
- reppu
- istuinalusta
- juomapullo
- evästä


Annika ottaa mukaan tulentekovälineet, puukon ja pienet ea-välineet. Toki näitä voi muutkin ottaa mukaan.
Osallistujien kesken voimme sopia vielä tarkemmin retkestä.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja yhteyshenkilö annika.raevaara-marjanen@ via-ok.net t

****************************************************************

Kaipolan Vire & UPM -sopimuksen mukaiset siivoustalkoot

ti 18.9. alkaen klo 17.00 (säävarauksella).

Joka syksyiset roskien siivoustalkoot pidetään ti 18.9. alkaen klo 17.00.

Lähtö Kaipolan Vireen toimistolta (Torikatu2, Kaipola)

Kaikki toiminnassa mukana olevat toivotaan mukaan, jotta homma saadaan nopeasti hoidettua!

Siivouskohteina ovat UPM Kaipolan tehtaan paperivaraston piha-alue, jonne yhteislähtö toimistolta klo 17.00.

Ota oma harava/lapio mukaasi.

HUOM. Paperivarastoalueelle voivat mennä ainoastaan yli 15-vuotiaat.

Toinen siivouskohde on Kaipolanväylän tienvarret, joissa voivat ahkeroida alle 15-vuotiaiden lapset perheineen.

Jätä kerätyt roskasäkit tienvarteen. Hanskat, roskasäkit ja huomioliivin saat toimistolta.

Jos omistat oman huomioliivin, pue se päällesi (toimistolla olevat liivit eivät riitä kaikille)

 

Yhteyshenkilöinä ja lisätietoja antavat:

Jarmo Sanaslahti puh 040 5626 502

Jussi Sinisalo puh 050 542 9118

*****************************************************************

Kalevan kisat 2018 logo

Kalevan kisat eli yleisurheilun Suomenmestaruuskilpailut järjestetään tällä viikolla torstaista sunnuntaihin Jyväskylässä, Harjun stadionilla.

Vireläisistä ovat mukana kisoissa Kristian Pulli ja Sini Sanaslahti.

Kristian lähtee tavoittelemaan kisoissa paitsi miesten pituushypyn Suomen mestaruutta myös Berliinin EM-kisarajaa. Tämän kauden ensimmäisessä kilpailussaan hän ponnisti 791, mikä on kotimainen tämän kesän kärkitulos ja vain 4 sentin päässä EM-kisarajasta 795. Krisun hyvinä haastajina ovat samoilla tavoitteilla kisassa mukana Viipurin Urheilijoiden Arttu Pajulahti (788), VasaIS:n Kristian Bäck (776), HKV:n Roni Ollikainen (775) ja Kajaanin Kipinän Henri Väyrynen (775). Jokerikortiksi voi kuitenkin nousta Joensuun Katajan Kalle Salminen, joka on tämän kesän aikana parannellut pituusennätystään lukuisat kerrat. Se on tällä hetkellä 773, jolla hän voitti pari viikkoa sitten Joensuussa pidetyn Motonet GP:n. Salminen oli myös Jämsän karnevaalikisojen voittaja.

Sini Sanaslahti on saavuttanut Kalevan kisojen kisarajat pituushypyssä ja kolmiloikassa, joihin hän on myös ilmoittautunut mukaan.  Pituushypyssä Sini on tämän kesän parhaalla tuloksellaan 595 osallistujien tilastotuloksissa sijalla 9. Jämsän karnevaaleilla hän ponkaisi 615, mutta tulos ei ollut tilastokelpoinen liian voimakkaan myötätuulen takia (+3,1m/s). Tilastokärkenä lähtee SM-kultaa jahtaamaan Turun Weikot Yleisurheilun Taika Koilahti, joka voitti Jämsän karnevaalit tuloksella 628. Kovimpia vastustajia saattavat hänelle olla viime vuoden SM-hopeamitalisti Anne-Mari Lehtiö KU-58:sta (617) tai Mikkelin Kilpaveikkojen vasta 16-vuotias Jessica Kähärä (612).
Kolmiloikassa selkeänä ykkösnimenä on jo EM-kisarajan saavuttanut Kristiina Mäkelä Orimattilan Jymystä (13,95). Himmeämmistä mitaleista taistelevat VasaIS:n Sanna Nygård (13,81), Vaasan Salaman Emma Pullola (13,38), Mikkelin Kilpaveikkojen Jessica Kähärä (13,29) ja EsboIF:n Kira Kytölä (13,21). Sini on ennätyksellään 12,68 tilastossa sijalla 9.


Kalevan kisojen kenttälajien loppukilpailuihin pääsevät kaikki kisajärjestäjän ilmoittaman karsintarajan ylittäneet urheilijat tai karsintojen 10 parasta. 

Miesten pituushypyn karsinta hypätään perjantaina klo 11.20 alkaen ja loppukilpailu on lauantaina klo 17.15.

Naisten pituuden karsinta on torstaina klo 18.10 ja kolmiloikan perjantaina klo 13.00. Loppukilpailut ovat pituudessa perjantaina klo 19.30 ja kolmiloikassa lauantaina klo 19.00.

Lisäinfoa Kalevan kisoista tässä.

Kisojen aikataulu tässä.

 

 

***************************************************************************************

mitta 1 kello  

Toimitsijatehtäviin opastusillat...

ti  8.5. ja 15.5. klo 18.00 Paunun kentällä.

Käydään läpi kaikkien yu-lajien toimitsijatehtävät lajisuorituspaikoilla.
Mukaan KAIKKI nuoret (14v. ja yli) vanhempineen, ym. asioista kiinnostuneet. 

 

*************************************************************************************

Palautekyselyn vastaukset

Yu-kauden päättäjäisissä 29.10.2017 pidetyn palautekyselyn...

- urheilijoiden vastaukset

- vanhempien vastaukset 

********************************************************************************************** 

Palautekyselyn vastaukset

Yu-kauden päättäjäisissä 12.11.2016 pidetyn palautekyselyn...

- urheilijoiden vastaukset

- vanhempien vastaukset

 

*****************************************************************************************

Palautekyselyn vastaukset 

Yu-kauden päättäjäisissä 1.11. pidetyn PALAUTEKYSELYN VASTAUKSET

 

 

 

  

Yhdessä3 

joulukuu 2020
M T K T P L S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Noname

UPM