KESTÄVYYSJUOKSU- JA KILPAKÄVELYKARNEVAALIT

 

HOX! 

Kesäkuuta mennään hyvää vauhtia jo ja hyvää vauhtia sekä valmennusta on tarjolla karnevaaliviikonloppuna! Hyvin ilmoittautumisia jo onkin, mutta edelleen mahtuu mukaan. Edullisempi hintaporras on jo vaihtunut, mutta edullisestihan sitä pääsee edelleenkin mukaan. Klikkaa itsesi mukaan kuumaan kestävyysurheilukesään!!

Ilmoittautuminen (tästä mukaan karnevaalitunnelmaan!)

 

Huom! Lajikouluilmoittautuminen avattu!! Käy ilmoittamassa itsesi mukaan kesän huipputapahtumaan kestävyysurheilun saralla!

Ilmoittaudu tästä

Alustava lajikoulujen ohjelmallinen sisältö nähtävissä! (Muutokset toki vielä mahdollisia, niin aikataulullisesti kuin sisällöllisestikin)

 

Talven pakkasien keskeltä tervehdys lajikarnevaalien osalta!

Tämän vuoden 2024 kestävyysjuoksu- ja kilpakävelykarnevaalit on myönnetty aiempien vuosien tapaan Jämsään, Paunun kentälle ja sen ympäristöön. Olemme tästä hyvin kiitollisia ja pyrimme tänäkin vuonna toteuttamaan mielekkään, mukavan ja mieleenpainuvan karnevaalikokemuksen!

Karnevaalien ajankohta on tänä vuonna poikkeuksellinen - huom! 5.-8.7.2024

Kilpailupäivät ovat 5.-6.7.24, joiden myötä jatkuvat sitten lajikoulu harjoituksineen ym. 

Ilmoittautuminen lajikarnevaaleille avautuu tässä kevään aikana, ilmoittelemme tästä erikseen niin seuran sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin - otapa siis Jämsän Karnevaalit seurantaan (Facebook, Instagram, TikTok)!! 

 

Pakkaskeleistä huolimatta, lämpimästi tervetuloa mukaan! 

- Karnevaalipäällikkö Jukka