Karnevaalit

JÄMSÄN KESTÄVYYSJUOKSU- JA KÄVELYKARNEVAALIT


Muistutuksena ja mainitsemisen arvoisena asiana, että Suomen kestävyysjuoksun kärkinimiin lukeutuva Joonas Rinne on Karnevaaleilla mukana!! Joonas on osaltaan mukana lajikoulussa sekä urheilijavieraana kisojen aikana - kannattaa siis tulla paikalle! 


JIHUU!! 

Tämänhetkisen tilanteen ja ohjeistusten mukaan Karnevaalien lajikoulut sekä kilpailut pystytään toteuttamaan suunnitellulla tavalla! 

TERVETULOA siis Jämsään leireilemään ja kisailemaan sekä nauttimaan kesäisestä Karnevaali-tunnelmasta!! (Toki kannattaa huomioida, että tilanne saattaa muuttua äkillisesti, joka voi vaikuttaa tapahtuman järjestelyihin) 

Lajikouluilmoittautuminen löytyy LAJIKOULUT-osion alta! Lajikarnevaalien hinta 160 euroa (31.5.21) asti. Kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 185 euroa

Lajikarnevaalimaksu sisältää: Karnevaalileirin (to-su), koulutuksen, kilpailumaksun yhteen kilpailulajiin, ruokailut, koulumajoituksen ja t- paidan.

Vanhempainkoulun hinta on 140 euroa. 

Lajikoulumaksut voi maksaa Kaipolan Vireen tilille: Jämsän Seudun OP FI53 5091 0340 0298 66. Lajikoulumaksu tulee maksaa viimeistään 28.6.21 mennessä! 


1.-4.7.2021

Kestävyysjuoksu- ja kävelykarnevaalit kuuluvat Suomen Urheiluliiton (SUL) valtakunnalliseen yleisurheilun lajikarnevaalisarjaan. Kohderyhmänä ovat yli 10-vuotiaat urheilijat kautta maan.

Yleisurheilulajien harrastajat ja kovimmat nimet kohtaavat tapahtumassa, jossa vaihdetaan tämän hetken kuuminta yleisurheilutietoa ja harjoitellaan ja kilpaillaan hyvissä olosuhteissa. Yleisurheilun lajikarnevaalit ovat kilpailujen lisäksi erinomainen leiritys- ja koulutustapahtuma niin urheilijoille, vanhemmille kuin seurojen ohjaajille ja valmentajille.

Kilpailupäivät ovat torstai 1.7. ja lauantai 3.7.2021  

Lisäinfoa yleisesti Karnevaaleista SUL:n sivuilta Lajikarnevaalit – Yleisurheilu.fi


Ilmoittaudu toimitsijaksi Karnevaaleille:

https://bit.ly/3hWZ6nt


TERVETULOA JÄMSÄN KARNEVAALEILLE LEIREILEMÄÄN, KILPAILEMAAN JA SEURAAMAAN KILPAILUJA!