KESTÄVYYS- JA KILPAKÄVELYKARNEVAALIT

Moi! Tervetuloa kesäiseen Paunuun leireilemään ja kisailemaan kestävyysjuoksun ja kilpakävelyn merkeissä myös vuonna 2023! Olemme iloksemme saaneet järjestettäväksemme lajikarnevaalit myös tulevana vuonna ja haluamme jälleen kerran tehdä tapahtumasta kaikille osallistujille onnistuneen sekä mielekkään kokemuksen.


Milloin? - 30.6.-3.7.2023. Hyvänä kokemuksena edellisestä vuodesta järjestetään tapahtuma myös tulevana vuonna niin, että kilpailut ovat ensin (pe-la) ja lajikoulu jatkuu siitä suoraan.

Missä? - Jämsässä, Paunun urheilupuistossa (kuva yllä). Kentälle on koululta vain muutama sata metriä matkaa ja kulku tapahtuu alikulkutunnelin kautta, joten tienylityksiä ei matkalla ole.

Miksi? - Kesän ehdoton ykköstapahtuma urheilijalle! Yleensä tehty lukuisia uusia omia ennätyksiä, saatu uutta ja asiantuntevaa lajioppia sekä uusia kavereita sekä mielekkäitä kokemuksia.

Mitä kaikkea? - Kilpailut, lajileiri, valmennusta, luentoja, yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä, hyvää sekä ravitsevaa ruokaa, mukavaa oheisohjemaa tuttujen ja tulevien tuttujen kanssa!

Paistaako aurinko? - Totta kai, tämän tietää myös Joonas Rinne (viilennystä myös tarjolla, kts. Karnevaalikuvista).

Kenelle? - Nuorille, 10-17 v. urheilijoille, heidän valmentajille ja vanhemmilleen ym. taustajoukoille.

Mites vanhemmat? - Ilman muuta mukaan! Vanhempainryhmä järjestetään tarvittaessa, vanhemmat ovat myös tervetulleita seurailemaan lajivalmennusta, luentoja ym. ja ammentamaan lisäoppia itsellekin. Paikkakunnalta löytyy myös erinomaiset liikuntaolosuhteet senjoriväen omaan harjoitteluun ;). 

Hinta? - 195 euroa (1.6.2023 asti, ilm. aukeaa myöhemmin). Jälki-ilmoittautuminen 240 euroa, kannattaa siis olla vikkelä ilmoittautumisen kanssa aikanaan. Vanhempainryhmän hinta 175 euroa. 

Mitä rahalla saa? - Lajileirin (pe-ma), lajivalmennuksen ja koulutuksen, yhden lajin kilpailumaksun, ruokailut, majoituksen (koulumajoitus), t-paidan. 


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JÄMSÄÄN KARNEVAALEILLE KESÄLLÄ 2023!


Karnevaaliterveisin,

Jukka Hyppölä, karnevaalipäällikkö