Kuntoporraskisa

Suomen suvi on kuntoilun kulta-aikaa. Leikkimielinen kilpailu kannustaa tänä kesänä liikkumaan maaseudulla Leader-ryhmien rahoittamissa kuntoportaissa. 

Pukinvuoren portaat on valittu valtakunnalliseen kuntoporraskisaan edustamaan Keski-Suomea. Myös Hallin portaat ovat mukana samassa kisassa. Portaisiin on asennettu laskurit, jotka rekisteröivät kaikki porrastelijat automaattisesti.

Kuntoporraskisassa kilvoitellaan siitä, mitkä EU:n maaseuturahoituksen tuella rakennetut kuntoportaat keräävät eniten nousuja 30.5.–30.9.2024. Kisassa on mukana yhteensä 18 portaat eri puolilta Suomea. Voittajaportaille on luvassa kaikkia alueen asukkaita liikuttava palkinto!  

Lue kisasta lisää TÄSTÄ

Portaiden alatasanteella on kyltti, jossa voit kuvauttaa itsesi ja halutessasi jakaa kuvan Instagramissa tunnisteella #kuntoporraskisa #leadersuomi #maaseutufi ja #LupausSuomelle

Kuntoporraskisa on "talkoo" liikkumattomuutta vastaan.

Siksipä kisan toivotaan innostavan ihmisiä liikkumaan joko yksin tai yhdessä. Portaisiin ovat tervetulleita myös ryhmät kuten työyhteisöt, koululuokat, liikuntaseurat ja yhdistykset.

Portaiden alatasanteella on postilaatikko, johon eri ryhmät voivat sijoittaa ryhmänsä seurantavihkot ja vaikkapa syksyllä palkita eniten porraskisailuun osallistuneet.