Seura-asut

Seuran viralliset edustusasut ovat juoksu- tai hiihtopuku, liivi sekä kilpailuasu. Edustusasuja tulee käyttää kaikissa aikuisten ja nuorten SM-kilpailuissa, alue- ja pm-kisoissa sekä mielellään muissakin kisoissa. 

Tämän lisäksi on saatavana seuran väreissä tekninen t-paita ja pitkähihainen paita.

Seura-asutilaus tehdään yhteistyökumppani Nomade Collection Oy Ab:ltä (Noname) korkeintaan kerran vuodessa, yleisurheilijoiden osalta alkuvuodesta. Noname-sopimus on uusittu 2/2021 ja se on voimassa vuoteen 2024 asti.

Vire keskittää seuraostonsa Nonamen tuotevalikoimiin, joita ovat kilpailu- ja seura-asut sekä muu materiaali, jonka Noname pystyy toimittamaan.

Urheilijoiden lisäksi voivat seura-asuja käyttää myös kaikki seuran jäsenet. Jäsenet saavat seurapainatuksen sisältävistä tuotteista -20% alennuksen/tuen seuralta. Hinnasto ohessa. Varastomallit nettohintaan (ei painatusta).

Noname antaa vireläisille oman tilauskoodin, jota käyttäen verkkokaupassa tehdyistä ostoksista yksittäisellä tilaajalla on oikeus kymmenen (10) prosentin alennukseen tilauskoodia käyttäen. Alennus lasketaan verkkokaupasta tilattujen ja maksettujen tuotteiden myyntihinnasta, pakkaus- ja toimituskulut poislukien. Vireellä on oikeus antaa tilauskoodi myös muille kuin jäsenilleen. Myös yksittäiselle tilaajalle myönnetään alennusta tilauskoodia käyttäen tehdyistä tuoteostoksista.

TILAUSKOODI: 100127

Noname tukee Vireen toimintaa lahjakorteilla seuran päätöstilaisuuksissa. 

Lisäksi kaksi seuran valitsemaa urheilijaa on nimitetty Noname -urheilijoiksi, jotka ovat saaneet vaatepaketin veloituksetta (arvo 200€). Urheilijoiden velvoitteena on tuoda esille Noname-yhteistyötä sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja seura-asuista saat seura-asuvastaavalta, Minni Raippalinna, minni.raippalinna@gmail.com, puh 040 578 6521.