Kilpailut

Kilpaileminen on hyvää harjoitusta ja siksi Kaipolan Vire kannustaa urheilijoitaan kilpailemaan. 

Kilpailut löytyvät osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Se sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. 

Kilpailuja on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piirin tai kilpailun luokituksen mukaan.

Seura järjestää kesän aikana Paunun urheilukentällä useita yleisurheilukilpailuja ja maastojuoksut sääolosuhteiden sallimissa maastoissa.


Vireen järjestämät kilpailut kesällä 2024 ovat:

Virecup

Kaipolan Vireen urheilijoille on tehty oma Virecup-kisailu, jossa he keräävät sijoituspisteitä. Se muodostuu kahdesta Vireen järjestämästä maastojuoksusta sekä kaikista kesäkauden Paunu Games kilpailuista, kahdesta heittokisasta syksyllä ja Auliksen Olympialaisista.

Pistetilannetta voi seurata Virecup-taulukosta

Lue asiasta tarkemmin Virecup-säännöissä.

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksut

Kilpailukalenteri sisältää sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän. Jokainen huolehtii kilpailuihin ilmoittautumisen itse kilpailukalenterin kautta, HUOM. myös Vireen järjestämiin omiin kilpailuihin!!! Ainoastaan viesti- ja seurajoukkueiden ilmoittamisen tekee seura. 

Samoin kilpailujen ilmoittautumismaksut jokainen maksaa itse. Tulosta ilmoittautumismaksusta kuitti talteen, sillä kuittia vastaan seura maksaa tiettyjen kilpailujen ilmoittautumismaksun takaisin. Nämä kilpailut löytyvät seuran kulukorvausohjeesta.

Jälki-ilmoittautumismaksuja seura ei maksa takaisin.

Vireen järjestämät omat kilpailut ovat jäsenille ilmaiset eli niihin seuran jäsenten ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua, jos on maksanut seuran jäsenmaksun, yleisurheilulisenssin ja kausi- tai vuosikohtaisen toimintamaksun (katso toimintamaksun periaatteet kohdasta HARJOITUKSET --> eri harkkaryhmät ). Lisäksi on ehtona, että vireläinen ilmoittautuu määräaikaan mennessä www.kilpailukalenteri.fi kautta. Ilmoittautumisajan umpeuduttua vireläinen katsotaan jälki-ilmoittautuneeksi, jolloin hänen tulee maksaa jälki-ilmoittautumismaksu kilpailupaikalla. 

Kilpailumatkat

Kilpailumatkoilla toivotaan kimppakyytien hyödyntämistä. Jaosto suosittelee, että kimppakyydeillä matkustavien lasten vanhemmat maksaisivat kuskeille polttoainerahaa seuraavasti: Alle 100 km:n yhdensuuntaiset matkat 5 €, yli 100 km:n matkat 10 €. Hinta käsittää menopaluun kyseiselle etäisyydelle Jämsästä. Näin ne vanhemmat, jotka eivät pääse kuskaamaan lapsiaan, saavat lapsensa kisoihin. SM- ja muiden korkeamman tason kilpailumatkoista on mahdollisuus anoa matka- ja majoituskorvausta seuralta voimassa olevan kulukorvauksen mukaisesti.

Kilpailutulokset

Virallisten kilpailujen tulokset löytyvät www.tilastopaja.fi tai järjestävän seuran kotisivuilta. Vireläisten tulokset julkaistaan seuran nettisivuilla ja ne toimitetaan myös Jämsän Seutuun, verkkolehdessä julkaistaviksi. Jos käyt seuran ulkopuolisissa kilpailuissa, ilmoita kilpailutuloksesi mahdollisimman pian :

  • miia.kaipolanvire@gmail.com tai
  • raisa.heino@gmail.com tai
  • erja.sanaslahti@hotmail.com

Tulosten mukana on kiva julkaista myös kuvia, joten toivomme, että lähetät myös niitä tulosten liitteenä.

Kilpailujen toimitsija- yms. tehtävät

Kilpailujen laadukas läpivienti vaatii useita henkilöitä erilaisiin toimitsija-, huolto- yms. tehtäviin. Urheilevien lasten ja nuorten vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset sekä kaikki seuran jäsenet ovat tärkeä voimavara kilpailutapahtumien onnistumisen kannalta. Kaikkien apua tarvitaan ja jokaisen osallistuessa säännöllisesti, ei kenenkään kuorma kasva liian suureksi.

Toimitsijatehtävissä pääset näkemään kisat läheltä ja se on mukavaa yhdessäoloa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

Toimitsijatehtäviin voit ilmoittautua kätevästi kilpailukohtaisen TOIMITSIJAKSI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN avulla. Siinä voit ilmaista kiinnostuksesi kilpailutapahtuman tiettyihin tehtäviin. Saat lomakkeen sähköpostiisi tai voit poimia sen seuramme nettisivuilta, ko. kilpailun kohdalta. Täytä tämä lomake mahdollisimman pian sen saatuasi, jolloin ko. kilpailutapahtuman suunnittelu helpottuu.