Majoitus

Lisää ohjeita..

Koulumajoituksen osalta huomioitavaa:

* Kun saavut koululle, voit viedä tavarasi koululuokkaan valmiiksi.

* Mikäli et ehdi, tavarat voi myös jättää koululle kisakanslian läheisyyteen.

(Ethän kuitenkaan ruuhkautua kisakansliaa, esim. majoituksiin liittyvillä kysymyksillä, koska ne ehditään hoitamaan myöhemminkin - kiitos!)

* Kun menet luokkaan, laita etu-ja sukunimesi luokan oven vieressä olevaan lomakkeseen.

* Mikäli poistut leiriltä syystä tai toisesta ennakoitua aiemmin, tulee nimi vetää yli em. paperista! Lisäksi asiasta tulisi mainita kisakansliassa ennen lähtöä.

* Luokkiin majoittuvien leiriläisten määrä per luokka on rajattu (määrät löytyvät aiemmin mainitusta samaisesta paperista), tätä määriteltyä henkilömäärää EI SAA YLITTÄÄ!! - Huomioi tämä eli mikäli luokassa on jo majoittujien määrä täynnä, siihen luokkaan ei voi enää mennä majoittumaan. 


Karnevaalipaketin hintaan kuuluva majoitus on järjestetty edellisvuosien tapaan koulumajoituksena, Jämsänjoen Yhtenäiskoulun, Vitikkalan alakoulun luokkatiloissa. 

Majoituksen osalta halutaan korostaa asianmukaista ja asiallista käyttäytymistä, koskien niin koulun tiloja yleisesti kuin irtaimistoa ym. materiaaleja. Kiitos jo etukäteen sovittujen käytäntöjen noudattamisesta!!

Kaipolan Vireen puolesta löytyy tietyn tasoisia makuualustoja jonkin verran, mutta majoittujille suositellaan toki myös ottamaan mukaan omalle selälle parhaiten soveltuva makuualusta. 

Vitikkalan yksikkö löytyy osoitteesta Joonaantie 1, 42100 JÄMSÄ (kartta alla). 

https://urly.fi/24TJ


Huoltajan suostumus alaikäisen urheilijan majoittumisesta lajikoulussa. Lomake palautetaan täytettynä kisatoimistoon leirille saapumisen yhteydessä. Palauttaminen sähköisesti on toki myös mahdollista, mutta suosittelemme paperiversiota. Sähköisen palauttamisen osoite on: karnevaalit.kaipolanvire@gmail.com