Lajikoulut

Kesä 2022, lisäinfoa tulossa piakkoin..

*****************************************************************************Huom!

Yleisurheilun kestävyysjuoksu- ja kilpakävelykarnevaalien lajikoulujen ilmoittautuminen päättyy tänään 28.6.21 klo 23.59, joten jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, tee se vielä äkkiä, ennen kuin em. aikaraja umpeutuu. Tulossa on hyvät kilpailut ja lajikoulut, asiantuntevin valmennuksin sekä ohjauksin. Nähdään torstaina Jämsässä - tervetuluu! 


Lajikouluilmoittautuminen AVATTU!!

www.yleisurheilurekisteri.fi 

(Tunnus 2021JAMSA) 

Mikäli lajikoulut joudutaan koronarajoitusten vuoksi perumaan, jo maksetut lajikoulumaksut palautetaan osallistujille.


Karnevaalien lajikoulut pidetään kestävyysjuoksussa ja kävelyssä.

Lajikoulut on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, jotka voivat kilpailun lomassa oppia oman suosikkilajinsa tekniikkaa ja saada uusia harjoitusvinkkejä. Kouluttajina karnevaaleilla toimivat SUL:n lajivalmentajat ja kouluttajat sekä entiset lajinsa huiput.

Lajikoulujen ohjelma tehdään yhteistyössä lajikoulujen rehtoreiden kanssa. Lajikoulujen rehtoreiden nimet julkaistaan viimeistään toukokuun lopulla. 

Lajikouluohjelmassa on huomioitu myös lasten vanhemmat, huoltajat ja valmentajat. He voivat seurata urheilijoille järjestettyä koulutusta ja heille on myös omaa koulutuksellista ohjelmaa. Vanhempien, huoltajien ja valmentajien lajikoulupaketti sisältää samat edut kuin urheilijoilla lukuun ottamatta kilpailumaksua.


KORONATILANNE!

Vallitsevan koronatilanteen näkökulmasta kisojen ja tapahtuman järjestämiselle on näytetty "vihreää valoa", joten näin ollen vaikuttaa siltä, että tapahtuma toteutuu suunnitellulla tavalla. Toki, muutokset ovat mahdollisia näinä aikoina, se on hyvä muistaa. Järjestelyissä toki pyritään huomioimaan osallistujien turvallisuusnäkökulmat, siltä osin kuin se mahdollista on. Jokaisella osallistujalla on myös OMA VASTUU tapahtumaan osallistumisesta eri turvallisuusohjeita ja -näkökulmia noudattaen.