Lajikoulut

Lajikouluilmoittautuminen AVATTU!!

www.yleisurheilurekisteri.fi 

(Tunnus 2021JAMSA) 

Mikäli lajikoulut joudutaan koronarajoitusten vuoksi perumaan, jo maksetut lajikoulumaksut palautetaan osallistujille.


Karnevaalien lajikoulut pidetään kestävyysjuoksussa ja kävelyssä.

Lajikoulut on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, jotka voivat kilpailun lomassa oppia oman suosikkilajinsa tekniikkaa ja saada uusia harjoitusvinkkejä. Kouluttajina karnevaaleilla toimivat SUL:n lajivalmentajat ja kouluttajat sekä entiset lajinsa huiput.

Lajikoulujen ohjelma tehdään yhteistyössä lajikoulujen rehtoreiden kanssa. Lajikoulujen rehtoreiden nimet julkaistaan viimeistään toukokuun lopulla. 

Lajikouluohjelmassa on huomioitu myös lasten vanhemmat, huoltajat ja valmentajat. He voivat seurata urheilijoille järjestettyä koulutusta ja heille on myös omaa koulutuksellista ohjelmaa. Vanhempien, huoltajien ja valmentajien lajikoulupaketti sisältää samat edut kuin urheilijoilla lukuun ottamatta kilpailumaksua.


HOX!

Vallitsevan koronapandemiatilanteen vuoksi laji- ja leirikoulujen toteutuminen ja järjestyminen on vielä avoinna. Pyrimme kuitenkin ensisijaisesti siihen, että lajikoulut pystyttäisiin järjestämään. Kannattaa toki huomioida, että tänä vuonna lajikoulut voidaan joutua järjestämään soveltuvin osin, mutta tästäkin pyritään tiedottamaan mahdollisimman pian.