Lajikoulut

Kesä 2023:

Lajikoulujen osalta positiivisen vastaanoton saanut uudistus saa jatkoa eli samalla konseptilla mennään myös vuosi 2023! Kilpailut ovat tosiaan taas ensin (pe-la, 30.6.-1.7.) ja sitten aletaan harjoittelemaan tosissaan. Lajikoulujen ohjelmat tulevat näkyviin tämän osion alle, kestävyysjuoksun ja kilpakävelyn osalta ominaan. Ohjelmat ovat toistaiseksi alustavia, muutokset siis mahdollisia.

Ilmoittautuminen on avautunut, tervetuloa mukaan!

Aikuisryhmän (vanhempainryhmä) osalta on myös pieniä uudistuksia, näistä ohjelmissa erikseen. Lisäksi tulee kokonaan uusi konsepti eli nk. tehokoulutuspäivä - tästä tarkempaa infoa Ajankohtaista -kohdassa.


Kesä 2022:

Lajikoulut, 1.-4.7.2022

Karnevaalien hienoisen uudistumisen myötä, myös lajikoulujen konsepti muuttuu. Pitkälti aikataulullisesti, mutta joiltakin osin myös sisällöllisesti. Tänä kesänä 2022 lajikoulu tulee olemaan varsinaisien kilpailupäivien jälkeen eli siinä kohtaa lajileirillä olevien ei tarvitse enää miettiä itse kilpailuja, vaan voivat keskittyä täysipainoisesti lajivalmennukseen ja leirillä olemiseen.

Ajatuksena on, että lajikoulu alkaisi jo lauantai-iltana, toisen kilpailupäivän jälkeen, kevyemmällä ja huoltavalla harjoituksella liikkeelle. Näin ollen vahvistuu myös nuorena urheilijana kokemus siitä, miten tiiviistä kilpailutapahtumasta lähdetään palautumaan takaisin kohti harjoittelumoodia. Su-ma välisenä aikana pystytään harjoittelemaan täysipainoisesti kuten ohjelmaan kuuluukin. 

Molempien lajikoulujen ohjelma (muutokset mahdollisia!) nettisivuilla.