Nuorisoryhmä 

Nuorisoryhmän kesän ohjatut yhteisharkat on tarkoitettu yli 13-vuotiaille nuorille tai jo kauemmin mukana olleille 12v. Myös oman harjoitusohjelman mukaisesti treenaavat urheilijat voivat osallistua tämän ryhmän yhteisharkkoihin.

Toukokuun alusta elokuun loppuun treenailemme Paunussa, tiistai-iltana silloin tällöin Oinaalassakin ohjaajan oman ilmoituksen mukaan.

ma ja ke omatoiminen alkuverkka 18:15-18:30

              ohjattu treeni 18:30-20

ti ja pe 17:30-19, treenit avoimet kaikille +10v

HUOM! Seurakisa/ Paunu Games ym. kisapäivinä ei treenejä

Myllymäen vuoro ti+to klo 18-20

Harjoitusten sisältö

Ohjattujen harjoitusten perusajatuksena on monipuolinen ja runsas määrällinen liikkuminen.

Harjoituksissa keskitytään juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen lisäksi perusominaisuuksien kuten nopeuden, kimmoisuuden, lihaskunnon, ketteryyden, liikkuvuuden ja kestävyyden harjoittamiseen.  

Ilmoittautuminen harkkoihin

Jokaisesta harkasta tulee oma kutsuilmoitus whatsapp-ryhmässä, jossa harkkaajan tulee ilmoittaa osallistumisensa. Osallistuminen ja mahdollinen peruutus tulee tehdä harkkapäivänä klo 15 mennessä.

EI-osallistumisia ei tarvitse ilmoittaa!!! Ilmoittautuminen on tärkeää harjoituksen suunnittelun kannalta.

Jos harkkoihin ilmoittautuu 3 tai vähemmän, harkat perutaan vetäjän päätöksen mukaisesti.

"Pelisäännöt"

Jotta kaikilla olisi yhteisesti sovitut käyttäytymistavat ja harkoissa olisi kaikkien kiva olla, olemme sopineet, että noudatamme seuraavia pelisääntöjä oman ryhmämme toiminnassa:

Varusteet

Hyvät ja tukevat lenkkarit ovat tärkein harjoitus- ja kilpailuvaruste ulkokaudella. Talvikaudella saliharkoissa liikutaan joko paljain jaloin tai sisäpelikengillä, ohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tennarit, crocsit tai muut vastaavat eivät sovi yleisurheiluharkkoihin.

Lisäksi harkoissa tulee olla mukana nimellä varustettu juomapullo sekä harjoitteluun ja säähän sopivat joustavat vaatteet.
Kilpailuja varten voi hankkia piikkarit, mutta ne eivät ole välttämättömät. Lapsille sopivat aluksi parhaiten ns.yleispiikkarit. Myöhemmin voi hankkia lajipiikkarit (esim. pikajuoksu-, korkeus-, pituus- tai kolmiloikkapiikkarit) tai heittokengät.

Piikkareita käytetään ainoastaan lajisuorituksia tehdessä, ei esimerkiksi alkuverryttelyssä.

Infoasiat
Ryhmää koskevat infoasiat jaetaan whatsappviestien välityksellä.

Ravinto, lepo, terveys

Harjoittelu, ravinto ja lepo muodostavat vankan pohjan urheilijana kehittymiselle.

Harjoituksiin ei pidä tulla väsyneenä tai nälkäisenä, ei myöskään toipilaana tai sairaana.

Heti harjoitusten päätyttyä  on hyvä syödä pieni välipala ja kotiin päästyä kunnon ateria.
Kilpailuihin kannattaa ottaa mukaan runsaasti helposti syötäviä ja sulavia eväitä, esim. hedelmiä, marja- ja hedelmäsoseita, leipää ja/tai muita välipalatuotteita sekä juomista . Kesähelteellä eväät kulkevat kivasti pienessä kylmälaukussa.

Maksut 2024:

  • seuran jäsenmaksu: 20 €/hlö tai 40 €/perhe
     --> Jäsenmaksusta tulee lasku sähköpostitse.
  • toimintamaksu: 60 € + 60 € + 60 € tai yhdessä erässä koko vuosi 150€

 -->Harjoitukset on jaettu kolmeen kauteen talvi- (tam - huh), kesä- (tou-elo) ja syyskausi (syys-jou), joista jokaisesta maksu osallistumisen mukaan. Toimintamaksun voi maksaa kerralla (150€) alkuvuodesta tai kausien mukaisissa erissä. Lasku tulee sähköpostitse, kolmannnen harkkakerran jälkeen. Toimintamaksu kattaa harjoitukset, seuran omat ja kulukorvausohjeessa ilmoitetut seuran ulkopuoliset kilpailut.

Toimintamaksua ei peritä, mikäli urheilija pelkästään kilpailee (ei osallistu harjoituksiin eikä leirityksiin), eikä peri seuralta mitään kilpailukuluja (osanottomaksut, matkat, majoitus). Jos urheilija hakee seuran tukea kilpailu- ja leirikuluihin, on toimintamaksu 90€. Lisäksi on maksettava yu-lisenssi- ja jäsenmaksu.

  • yu-lisenssi, jonka jokainen ostaa itse tästä

Harjoitusten ohjaajat:

Neea Flyktman, NVT, Liikunta-alan ammattikorkeakoulututkinto, ammattivalmentaja, neea.flyktman@gmail.com,  puh 040 411 3528

Tessa Moisio, NVT, liikuntatieteellisen opiskelija, tessa.moisio03@gmail.com, puh 040 969 3695

Miia Keskinen, LVT, (NVT kesken), miia.kaipolanvire@gmail.com,  puh 0400 899259

Raisa Heino, LVT, seuran nuorisopäällikkö raisa.heino@gmail.com, puh 050 3375115

Olivia Asikainen LVT

Erja Sanaslahti, VT, erja.sanaslahti@hotmail.com, puh 040 564 2604