Arkistomateriaalit

VUOSI 2022:

Jämsän kestävyysjuoksu- ja kilpakävelykarnevaalit 2022 

Iloisen keväinen tervehdys Jämsästä, yleisurheilun lajikarnevaalien osalta!

Vaikka talviset olosuhteet tällä hetkellä valloillaan ovatkin, kesän 2022 Karnevaalien suhteen, järjestelyt ja valmistelut ovat jo kovaa vauhtia menossa eteenpäin. Toki, elämme jälleen koronapandemian myötä myös suuressa epävarmuudessa lajikarnevaalien osalta, mutta ilman muuta valmisteluja on tehtävä siitäkin huolimatta.

Uskomme ja luotamme vahvasti siihen, että kesällä tilanne on koronan osalta parempaan suuntaan ja että pystymme järjestämään jälleen laadukkaan, toimivan ja iloisen yleisurheilutapahtuman Jämsässä! Ja mikäli eletään tuolloin edelleen rajoitusten ja erilaisten ohjeistusten kanssa, kuten olettaa sopii, pyrimme tietenkin toimimaan jokaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden takaamiseksi.

Mikäli on mielessä hyviä ehdotuksia, muutoksia, näkemyksiä, ajatuksia ylipäätään Karnevaaleja koskien, ethän epäröi olla rohkeasti yhteyksissä. Järjestelytoimikunnan yhteystiedot löytyvät nettisivuilta, lisäksi voit ja kannattaakin ottaa tapahtuma seurantaan myös sosiaalisessa mediassa, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Löydät meidät Instagramista ja TikTokista @jamsankarnevaalit sekä Facebookista sivulta Jämsän Karnevaalit.

Nyt jatketaan matkaa kohti kesän 2022 Karnevaaleja - tervetuloa mukaan!


Yleisurheiluterveisin,

Jukka Hyppölä                                                             karnevaalipäällikkö


Kilpailuaikatauluun on tullut muutos! Kävelyn lajivalmennus ja vastaavat ovat päätyneet LA 2.7. kävelykisojen osalta siihen, että kisa-aikataulu siirretään aamuun. Syynä lauantaiksi luvattu korkea ilman lämpötila ja helle. Näin ollen kävelykilpailut alkavat la-aamuna klo 9:00. Päivitetty aikataulu (linkki alempana) Kilpailukalenterissa. 

Mikäli olet kävelykisassa mukana, toivottavasti tämä muutos ei aiheuta kovin suuria haasteita tai lisätoimenpiteitä sinulle, pahoittelut kuitenkin jos näin on. Mahdolliset kysymykset ym. huomiot: Jani Lehtinen (jani.lehtinen@sul.fi, p. 050-4471044) tai Jarkko Kinnunen (jarkko.j.kinnunen@gmail.com, p. 050-3528466). 

Lajikoulun ohjelma päivittyy kävelyjen osalta myöhemmin, ruokailuajat pysyvät ennallaan. 

Karnevaalien kilpailupäivät ovat pe 1.7. ja la 2.7. 

Kisojen aikataulut löydät TÄSTÄ

Eräjaot ja tulokset ovat TÄSSÄ


Muutama huomio..

Jokainen lajikouluun osallistuva tulee saamaan vielä tarkemman infokirjeen Karnevaaleja koskien, mutta sitä ennen muutama näkökulma:

Koulumajoituksen osalta kannattaa ottaa mukaan oma makuupussi tmv. peitto (huomioi toki helteinen sää!), tyyny ja kenties makuualusta. Seuralla on jonkin verran makuualustoja koululla, ne ovat tosin hieman ohkaisempaa mallia. 

Tämän lisäksi tietysti peseytymisvälineet ym., vaihtovaatetta, treeni- ja kilpailuvarustus, ja muuten helteisen sään mukainen varustus. Ja päähine paahtavan auringonpaisteen vuoksi! 

Aina toki voi halutessaan myös varautua, perinteisempään suomalaiseen ilmanalaan eli puhaltavaan pohjoistuuleen, mutta sääennustusten mukaan tapahtuman ajaksi olisi luvassa hyvinkin helteistä säätä.

https://www.foreca.fi/Finland/Jamsa  


Karnevaali-kilpailut livestriiminä!!

Kestävyysjuoksut ja kävelyt tarjoillaan tänä vuonna myös livestriiminä Paunun aurinkoiselta urheilukentältä! Ota kanava haltuun!

https://www.youtube.com/watch?v=Kg7LEL6_e8I (pe 1.7.)

https://www.youtube.com/watch?v=-jGQqnkU-Q0 (la 2.7.)


Majoitusta tarjolla!

Paikkakunnalla pitkään toiminut Hotelli Jämsä on avannut ovensa muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Nyt Karnevaaliosallistujille on tarjolla majoitusta edullisemmilla hinnoilla!

Koodilla Karnevaali10 on mahdollista saada 10 % alennus majoituksesta, esim. jos majoitut vain kisapäivinä pe-la. Vastaavasti koodilla Karnevaali20 alennus on tarjolla yli 2 yön varauksille. Huom! Alennetut varaukset koskevat vain 1.-4.7. välistä aikaa ja tarjoushintaista majoitusta on tarjolla tapahtumaan alkuun asti (niin kauan kuin huoneita riittää). 

Mikäli koulumajoituksen tilalle haluat toisenlaista majoitusta, tässä on siihen oiva vaihtoehto! Huomioithan, että tämä ei vaikuta varsinaisen Karnevaalipaketin hintaan.

Varaukset sivulta: https://www.hotellijamsa.fi/ 


Ilmoittautuminen Karnevaaleille!

https://bit.ly/3vdvZl9 


Käy lukaisemassa tarina uudistuneista kestävyysjuoksu- ja kilpakävelykarnevaaleista! 

Karnevaaliuudistus!


Lajikarnevaalien hinta on 195  € (31.5.22 saakka). Se sisältää:

– karnevaalileirin (la-ma)
– koulutuksen
– kilpailumaksun yhteen kilpailulajiin
– ruokailut
– koulumajoituksen tai vastaavan (pe alkaen) 
– T-paidan

Kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 240 euroa. Ilmoittaudu siis ajoissa! Vanhempainkoulun hinta on 175 €.

Yleisempää ja kaikkia lajikarnevaaleja koskevaa infoa tarkemmin Suomen Urheiluliiton sivuilta: 

https://www.yleisurheilu.fi/lajikarnevaalit/ 

https://www.kaipolanvire.fi/karnevaalit/lajikoulut/ 

https://www.kaipolanvire.fi/karnevaalit/lajikoulut/kestavyysjuoksu/ 

https://www.kaipolanvire.fi/karnevaalit/lajikoulut/kilpakavely/ 

https://www.kaipolanvire.fi/karnevaalit/yleisinfoa/ 


Karnevaalikuvat 2022 


VUOSI 2021:

Jämsän yleisurheilukarnevaaleja vuonna 2021 eri tavoin tukeneet ja sponsoroineet sekä järjestely-yhteistyössä mukana olleet sidosryhmät:

Suomen Urheiluliitto, Jämsän kaupunki, Pasicopy Oy, Elonen Oy Leipomo, Urosen kukka- ja puutarha, Jämsänkosken VPK, Jyväskylän Kenttäurheilijat, Jyväskylän kaupunki, JRinneFilms, Kansainväliset Koskelaiset ry., Jämsän Seutu, OK Auto Oy.