Usein kysytyt kysymykset

Missä kilpailut järjestetään? - Kilpailut ovat Paunun urheilukentällä, osoitteessa Paununkatu 7, 42100 JÄMSÄ. Alueella on iso parkkialue, jonne suositellaan pysäköintiä ylipäätään tapahtuman ajaksi (ei siis koulun pihaan!).

Kisatoimiston sijainti? - Kisatoimisto sijaitsee Vitikkalan koululla, jossa myös majoitus ja ruokailu. Osoite on Joonaantie 1A, 42100 JÄMSÄ. 040 2448440 (pe-ma)

Mitä tarvitsen leirille mukaan? - Tarvittavat urheiluvarusteet, vapaa-ajan asusteet, uima-asu hyvä olla mukana (perinteisesti keli on aika lämmin), iloinen ja reipas mieli sekä kannustava asenne!

Mitä majoituksen osalta tulisi huomioida? - Majoitus tapahtuu koululla, luokkahuoneissa. Huoneissa majoituu max. 10 henkeä per huone. Majoittumisessa pyritään huomioimaan niin sukupuoli- kuin ikäjakaumakin. Tämä on toki riippuvaista osallistujien kokonaismäärästä.

Mitä majoituksen osalta mukaan? - Makuupussi, peitto tmv., tyyny, makuualusta tai vastaava. Koululta löytyy makuualustoja myös, jotka ovat tosin aika ohuita. Kannattaa tuoda oma mukanaan jos löytyy, näin saa ainakin itselleen mieluisan.

Onko koululla yövalvontaa? - Koululla on yöaikaan 1-2 henkilöä, kisatoimistossa. Heiltä voi kysyä apua ja neuvoa, mikäli sellaiseen tarve yön aikana tulee. 

Huom! Valvojat eivät kuitenkaan kuule/näe käytäviin, joissa luokkahuoneet ovat (palo-ovet pidettävä suljettuina saatujen ohjeistusten mukaisesti), joten vastuu nukkumisrauhan toteutumisesta on jokaisella leiriläisellä itsellään. 

Onko lapseni vakuutettu leirin ajan? - Paikallisjärjestäjän taholta vakuutuksia ei ole olemassa. Vanhemmilta/huoltajilta pyydämme ennen tapahtumaa nk. majoitussuostumuksen, jossa annetaan suostumus alaikäisen majoittumisesta lajikoulussa. Pyrimme toki osaltamme luomaan jokaiselle osallistujalle turvallisen ilmapiirin ja olosuhteet.

Turvallisuusnäkökulmat? - Koululla jokaiseen luokkahuoneeseen tulee palovaroittimet. Poistumistiet sekä turvallisuusohjeet käydään läpi leiriläisten kanssa yhdessä lajikoulurehtoreiden sekä paikallisjärjestäjän kanssa. Kisapäivinä kentällä on ensiapupiste. 

Yleiset hätätilanteiden toimintaohjeet ovat normaalisesti voimassa ja ohjeistuksia tulee koulun seinille näkyviin tapahtuman ajaksi.

Voiko hinnasta neuvotella? - Karnevaalitapahtuman hinnat pohjautuvat kaikkien Karnevaalijärjestäjien ja SUL:n yhteisiin päätöksiin, ja ovat näin ollen lähtökohtaisesti vakioituja. Mikäli kuitenkin omaat perusteluja tai näkemyksiä hinnasta neuvottelemisen suhteen, olemme toki valmiita asioista keskustelemaan. 

Ruokailu, entä erikoisruokavaliot? - Ruokailu tapahtuu samalla koululla, missä majoittuminenkin on. Tarjolla on aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala (perjantaina vain päivällinen ja iltapala, maanantaina aamupala ja lounas). 

Erityisruokavaliot huomioimme ilman muuta, kunhan vain olemme niistä tietoisia. Tämä kannattaa muistaa ilmoittautumisen yhteydessä (jossa sitä toki kysytäänkin). Ilmoitamme erityisruokavaliot eteenpäin keittiölle sillä tavoin miten ne on meille ilmoitettu.

Voinko ottaa omia eväitä mukaan? - Totta kai, uskoaksemme tarjolla olevilla eväilläkin on pärjännyt hyvin. Kisatoimistosta on voinut ostaa myös juotavaa ja pientä purtavaa, samoin kilpailupäivinä kentällä palvelee kioskiteltta. Kentällä ollut myös keittolounas ostettavissa, perinteisten kahvin, makkaran, jäätelön ym. lisäksi.

Kovin kaukana eivät ole myöskään lähialueen kaupat, joissa käymisen osalta suositellaan ilmoittamista asiasta omalle lajikouluttajalle / valmentajalle. 

Tuleeko osallistujille infokirje tmv. ennen tapahtumaa? - Pyrimme siihen, että osallistujat taustajoukkoineen saavat tervetulokirjeen infoineen ennen tapahtumaa.

Saako palautetta antaa? - Saa ja pitää! Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumasta; kehuja, karikoita, kehittämisehdotuksia. Näin pystymme yhä vahvemmin luomaan onnistuneen ja mielekkään tapahtuman kaikille osallistujille.

Palautetta voit antaa alla olevien yhteystietojen lisäksi osoitteeseen: kaipolanvire@gmail.com - KIITOS!


Mikäli tulee lisäkysymyksiä? - Rohkeasti viestiä tai soittoa, saa ja pitää kysyä, jos jotakin jää askarruttamaan! 

Jukka Hyppölä, p. 050-3880809, karnevaalit.kaipolanvire@gmail.com (Karnevaalipäällikkö, yleiset tapahtumaan liittyvät asiat)

Miia Keskinen, p. 0400-899259, miia.kaipolanvire@gmail.com (Tulospalveluun ja kilpailuihin liittyvät asiat)

Joni Virkkala, p. 0400-936750, joni.virkkala95@hotmail.com (Kestävyysjuoksun lajikouluasiat, eräjaot)

Jarkko Kinnunen, p. 050-3528466, jarkko.j.kinnunen@gmail.com (Kilpakävelyn lajikouluasiat)


Mitä muuta? - Seuraa Kestävyys- ja kilpakävelykarnevaaleja sosiaalisessa mediassa:

Jämsän Karnevaalit (Facebook), @jamsankarnevaalit (Instagram), jamsankarnevaalit (TikTok), @kestavyyskarnevaalipaallikko (Instagram)