Junnuryhmä

1.9. alkaen harkat pidetään Vitikkalan koulun salissa pe klo 17:15-18:15. Syyskausi alkaa 1.9. ja päättyy 8.12. Kevätkausi alkaa 12.1. ja päättyy 26.4.

*************************************

Ryhmään otetaan uusia harkkaajia eskari-ikäisestä lähtien.

Ilmoittaudu Miialle miia.kaipolanvire@gmail.com tai 0400 899259 niin lisätään Sinut whatsapp ryhmään!

Harkkaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa whatsapp-ryhmässä mielellään edellisenä iltana klo 21 mennessä harkkojen suunnittelun ja harkkavetäjätarpeen varmistamiseksi.

Harjoitusten sisältö

Ohjattujen harkkojen perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen.

Harjoittelun painopistealueina ovat liikkumisen perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan. Harjoittelu on leikinomaista ja samalla opetellaan myös yhdessä olemisen taitoja.

Tunti koostuu kolmesta osa-alueesta:
20min lajia, 20min leikit/pelit, 20min nopeus/ketteryys/koordinaatio/tasapaino ym.

"Pelisäännöt"

Olemme sopineet, että noudatamme seuraavia pelisääntöjä oman ryhmämme toiminnassa: 

Infoasiat 

Ryhmää koskevat infoasiat jaetaan whatsapp-viestien välityksellä.

Harkkaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa treeneihin whatsapp-ryhmässä edellisenä iltana.

Varusteet

Talvikaudella saliharkoissa liikutaan joko paljain jaloin tai sisäpelikengillä, ohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tennarit, crocsit tai muut vastaavat eivät sovi yleisurheiluharrastukseen.

Hyvät ja tukevat lenkkarit ovat tärkein harjoitus- ja kilpailuvaruste ulkokaudella. 

Lisäksi harkoissa tulee olla mukana nimellä varustettu juomapullo sekä harjoitteluun ja säähän sopivat joustavat vaatteet.

Kilpailuja varten voi hankkia piikkarit, mutta ne eivät ole välttämättömät. Lapsille sopivat parhaiten ns. yleispiikkarit. Piikkareita käytetään ainoastaan lajisuorituksia tehdessä, ei esimerkiksi alkuverryttelyssä.

Ravinto ja terveys

Harjoituksiin ei pidä tulla väsyneenä tai nälkäisenä, ei myöskään toipilaana tai sairaana. Heti harjoitusten päätyttyä  on hyvä syödä pieni välipala ja kotiin päästyä kunnon ateria. Kilpailuihin kannattaa ottaa mukaan runsaasti helposti syötäviä ja sulavia eväitä, esim. hedelmiä, marja- ja hedelmäsoseita, leipää ja/tai muita välipalatuotteita sekä juomista. Kesähelteellä eväät kulkevat kivasti pienessä kylmälaukussa.

Maksut 2024:

  • seuran jäsenmaksu: 20 €/hlö tai 40 €/perhe, jäsenmaksusta tulee lasku sähköpostitse
  • toimintamaksu: 40 € + 40 € + 40 € tai yhdessä erässä koko vuosi 100 €

Harjoitukset on jaettu kolmeen kauteen kevätkausi (tammi-huhtikuu), kesäkausi (touko-elokuu) ja syksykausi (syys-joulukuu), joista maksu osallistumisen mukaan. Toimintamaksun voi maksaa kerralla (100 €) alkuvuodesta tai kausien mukaisissa erissä. 

Lasku tulee sähköpostitse, kolmannnen harkkakerran jälkeen. Toimintamaksu kattaa harjoitukset, seuran omat ja kulukorvausohjeen mukaisesti ilmoitetut seuran ulkopuoliset kilpailut.

Toimintamaksua ei peritä, mikäli urheilija pelkästään kilpailee (ei osallistu harjoituksiin eikä leirityksiin), eikä peri seuralta mitään kilpailukuluja (osanottomaksut, matkat, majoitus). Jos hakee seuran tukea kilpailu- ja leirikuluihin, on toimintamaksu 90 €. Lisäksi on maksettava seuran jäsenmaksu ja 

  • yu-lisenssi, jonka jokainen ostaa itse! tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätietoja:

Miia Keskinen, miia.kaipolanvire@gmail.com,  puh 0400 899259