Junnuryhmä

Tähän ryhmään kuuluvat nuorimmat treenaajamme eli 6-9 vuotiaat. Ryhmään otetaan uusia harkkaajia eskari-ikäisestä lähtien. Ilmoita lapsesi Miialle miia.kaipolanvire@gmail.com tai 0400 899259 niin lisätään Sinut junnujen omaan whatsapp ryhmään!


Toukokuussa siirrymme ulos! 

Treenit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - 18 toukokuun loppuun asti Paunun urheilukentällä. 

HUOM! 

3.6. alkaen ryhmä yhdistyy urheilukouluun. Urheilukoulussa treenaillaan pääasiassa ma+ke klo 17:15-18:30.

Harjoitusten sisältö

Ohjattujen harkkojen perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen.

Harjoittelun painopistealueina ovat liikkumisen perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan. Harjoittelu on leikinomaista ja samalla opetellaan myös yhdessä olemisen taitoja.

Tunti koostuu kolmesta osa-alueesta:
20min lajia, 20min leikit/pelit, 20min nopeus/ketteryys/koordinaatio/tasapaino ym.

"Pelisäännöt"

Olemme sopineet, että noudatamme seuraavia pelisääntöjä oman ryhmämme toiminnassa: 

Infoasiat 

Ryhmää koskevat infoasiat jaetaan whatsapp-viestien välityksellä.

Harkkaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa treeneihin whatsapp-ryhmässä edellisenä iltana.

Varusteet

Talvikaudella saliharkoissa liikutaan joko paljain jaloin tai sisäpelikengillä, ohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tennarit, crocsit tai muut vastaavat eivät sovi yleisurheiluharrastukseen.

Hyvät ja tukevat lenkkarit ovat tärkein harjoitus- ja kilpailuvaruste ulkokaudella. 

Lisäksi harkoissa tulee olla mukana nimellä varustettu juomapullo sekä harjoitteluun ja säähän sopivat joustavat vaatteet.

Kilpailuja varten voi hankkia piikkarit, mutta ne eivät ole välttämättömät. Lapsille sopivat parhaiten ns. yleispiikkarit. Piikkareita käytetään ainoastaan lajisuorituksia tehdessä, ei esimerkiksi alkuverryttelyssä.

Ravinto ja terveys

Harjoituksiin ei pidä tulla väsyneenä tai nälkäisenä, ei myöskään toipilaana tai sairaana. Heti harjoitusten päätyttyä  on hyvä syödä pieni välipala ja kotiin päästyä kunnon ateria. Kilpailuihin kannattaa ottaa mukaan runsaasti helposti syötäviä ja sulavia eväitä, esim. hedelmiä, marja- ja hedelmäsoseita, leipää ja/tai muita välipalatuotteita sekä juomista. Kesähelteellä eväät kulkevat kivasti pienessä kylmälaukussa.

Maksut 2024:

  • seuran jäsenmaksu: 20 €/hlö tai 40 €/perhe, jäsenmaksusta tulee lasku sähköpostitse
  • toimintamaksu: 40 € + 40 € + 40 € tai yhdessä erässä koko vuosi 100 €

Harjoitukset on jaettu kolmeen kauteen kevätkausi (tammi-huhtikuu), kesäkausi (touko-elokuu) ja syksykausi (syys-joulukuu), joista maksu osallistumisen mukaan. Toimintamaksun voi maksaa kerralla (100 €) alkuvuodesta tai kausien mukaisissa erissä. 

Lasku tulee sähköpostitse, kolmannnen harkkakerran jälkeen. Toimintamaksu kattaa harjoitukset, seuran omat ja kulukorvausohjeen mukaisesti ilmoitetut seuran ulkopuoliset kilpailut.

Toimintamaksua ei peritä, mikäli urheilija pelkästään kilpailee (ei osallistu harjoituksiin eikä leirityksiin), eikä peri seuralta mitään kilpailukuluja (osanottomaksut, matkat, majoitus). Jos hakee seuran tukea kilpailu- ja leirikuluihin, on toimintamaksu 90 €. Lisäksi on maksettava seuran jäsenmaksu ja 

  • yu-lisenssi, jonka jokainen ostaa itse! tästä

Lisätietoja:

Miia Keskinen, LVT (NVT kesken), miia.kaipolanvire@gmail.com,  puh 0400 899259

Koulutetut nuoret ohjaajamme:

LVT tutkinto:   Ella, Elina, Nelli, Elsi, Elvi, Olivia

YS kurssi: Kerttu, Ellen

Lisäksi Iida, joka harjoittelee jo ohjaamista