Pm-sisulisähuipentuma

Keski-Suomen yleisurheilupiirin 9-15-vuotiaiden sisulisähuipentuma kilpaillaan la 27.7. ja su 28.7. Jämsässä, Paunun urheilukeskuksessa, osoitteessa Paununkatu 7.

Ilmoittautuminen: ma 22.7. klo 23:59 mennessä TÄSTÄ 

Ilmoittautumismaksu: 8€/laji, joka tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Vireläiset ilmoittautuvat ilmaiseksi 22.7. klo 23:59 asti.

Jälki-ilmoittautuminen: ke 24.7. klo 23:59 asti
Hinta 16€/laji, joka tulee maksaa tilille: FI5350910340029866 /Kaipolan Vire.
Maksa osallistuminen, lähetä kuitti maksusta sekä urheilijan nimi, seura, sarja ja lajit sähköpostilla: kaipolanvire@gmail.com

Lajin vaihto on mahdollista 24.7. asti
23.-24.7. lajin vaihto =jälki-ilmoittautuminen

Osallistumisoikeus
- on vain KeSY:n alueen urheilijoilla, piirin ulkopuoliset voivat osallistua kilpailun ulkopuolisena
- urheilijalla on osallistumisoikeus vain oman ikäluokkansa lajeihin (poikkeuksena 8-vuotiaat ja nuoremmat, jotka saavat kilpailla 9-vuotiaiden sarjassa ja 14-vuotiaat 15-vuotiaiden sarjassa)
- osallistumisoikeus on enintään 4 lajiin (ei päiväkohtaisia rajoituksia) kahden päivän aikana. Jos haluat osallistua omassa sarjassasi useampaan kuin neljään lajiin (=kilpailun ulkopuolisena) tai kilpailun ulkopuolisena muihin sarjoihin, ilmoittaudu normaalisti ja ilmoita lisälajit sähköpostilla kaipolanvire@gmail.com

- noudatamme ulkopuolisena kilpailemisen sääntöjä eli heitoissa ja pituussuuntaisissa hypyissä kisa päättyy kolmen kierroksen jälkeen, mikäli osanottajia on kahdeksan tai enemmän. Juoksulajeissa saat osallistua ainoastaan alkueriin, mikäli ei juosta suoraan finaalina.
- UP-kisaajille ei jaeta palkintoja

HUOM! pm kävelyt kisataan Karnevaalien yhteydessä 6.7.