Auliksen Olympialaiset kirmattiin su 27.8. Paunussa

27.8.2023

Koko perheen juoksutapahtumaan osallistui tänä vuonna n. 220 osallistujaa. Aurinko paistoi klo 11 kun pikamatkat alkoivat kolmivuotiaiden sarjoilla. Pienimmät juoksijat saivat palkintonsa heti maaliin päästessä eli mitalin ja Osuuspankin Hippohuivin kaulaan ja tikkarin käteen. 7-vuotiaista eteenpäin palkinnot jaettiin palkintokoroke-alueella, palkintoja olivat lahjoittaneet lukuisat paikalliset yritykset. Vauhdin hurma jatkui iltapäivällä pitkillä matkoilla sateen virkistäessä juoksijoita.

Live - 56. Auliksen Olympialaiset (tuloslista.com)

56. Auliksen Olympialaiset 27.8.2023.pdf 67 KB

Hippo ja Papat kirmaa.mp4 5 MB

Vire palkitsi kilpailun ohessa myös vuoden aikana menestyneitä SM-mitalisteja ja heidän valmentajiaan. Vasemmalta moukarivalmentaja Taisto Polvi, SM14 joukkuekultaa moukarista heittäneet Alvar Salminen ja Konsta Hämelehto. Konstalle myös henkilökohtainen SM hopea moukarista sekä kesän että talven mestaruuskilpailuista.  Heidi Ahvenus on menestynyt SAULin SM kilpailuissa N40 sarjan kävelyissä. Viimeksi kesäkuussa kultaa 5000m kävelystä. Huhtikuussa kultaa tuli 10km maantiekävelystä ja helmikuussa hallikultaa 3000metriltä. Neea Flyktman palkittiin hyppääjien valmentajana. Olivia Asikainen menestyi hallissa ja kesän SM kisoissa saavuttaen kummassakin N19 pituuden pronssia. Kerttu Rantakangas nappasi kesän SM N17 sarjan kolmiloikasta kultaa ja ruotsiotteluedustuspaikan.