Harjucupissa ennätyksiä ja hyviä sijoituksia

27.5.2021

Tiistai-iltana kisailtiin Jyväskylän Harjun stadionilla tämän kesän ensimmäiset yleisurheilukilpailut.

Sini Sanaslahti avasi kilpailukautensa naisten pituushypyssä. Ajoittaisessa puuskatuulessa käydyssä kisassa hyppääjät olivat vaikeuksissa askelmerkkiensä kanssa. Sinikin onnistui saamaan vain kaksi mitattua hyppyä, joista paremman pituudeksi tuli 5,95. Hän sijoittui tuloksellaan kisan kakkoseksi. Voittajaksi ponkaisi viimeisellä hypyllään KU-58:n  Anne-Mari Lehtiö, kauden kotimaisella kärkituloksella 6,12. Pituuskilpailun finaalikierroksille pääsi myös Olivia Asikainen, joka sijoittui kuudenneksi tuloksellaan 5,29, joka N17 sarjan kauden kärkitulos.

Omiin ennätyksiinsä pääsivät Nelli Flyktman 100m:n juoksussa (13,70), Elvi Warwick 300 m:llä (45,93) ja 600 m:llä (1.47,98), Hilla Ruokostenpohja 60 m:llä (10,04), 1000 m:llä (3.43,45), ja keihäänheitossa (10,25). Hilla kokosi edellä mainituista lajeista 3-ottelupisteikseen 552 ja sijoittui hienosti 7.nneksi T11 sarjassa, jossa oli peräti 33 kilpailijaa.

13-vuotiaiden tyttöjen pituushypyssä Nelli Flyktman sijoittui kolmanneksi tuloksellaan 4,53 ja Iida Tamminen 7.nneksi (4,05).