Kerttu ja Ella mukana Saarijärven juhannuskisoissa

25.6.2023

Vireen Kerttu Rantakangas ja Ella Hyppölä olivat mukana Saarijärven perinteisissä juhannuskisoissa. Kisat järjestettiin jo 87. kerran. Keli suosi sekä urheilijoita, että katsojia. Tytöt osallistuivat molemmat N17 -sarjan 100 m juoksuun ja pituushyppyyn.

Koko alkuvuoden erinäisistä jalkavaivoista kärsinyt Ella juoksi pitkästä aikaa ja sai sadalla metrillä ajaksi 13,46. Aika on hyvää omaa tasoa, erityisesti siihen nähden miten hän on pystynyt harjoittelemaan ja juoksemaan ylipäätään. Mainittu aika riitti tällä kertaa 9. sijaan. Tunnetusti jalkavaivat eivät pituushypyssäkään hirveästi lisäsenttejä tuo ja pisin onnistunut hyppy kantoikin 4,43 m, sijoitus 11.

Kerttu onnistui 100 metrillä pistämään omat ennätyslukemat uusiksi, juosten koko kisan toiseksi ajalla 13,01. Kilpailun voitti Jyväskylän Kenttäurheilijoita edustanut Nea Koppeli ajalla 12,80. Pituushyppy kulki Kertulla myös mukavasti, kaikkiaan 4 hyppyä päälle 5 m:n ja paras sekä uusi ennätys tuli viimeisellä hypyllä. Mittanauha näytti lukemaa 5,39 m. Pituuskisan voitti JKU:n Pirkko Järvikylä tuloksella 5,50 m, joka syntyi niin ikään viimeisellä hypyllä, vieden voiton Kertun johtaessa kisaa siihen asti.

Seuraavan kerran tytöt nähdään tällä tietoa Lempäälässä Hyppykarnevaaleilla - tsemppiä sinne!