Konsta moukaroi SM-hopeaa

4.3.2023

Konsta Hämelehto nappasi P15 sarjan SM-hopeaa moukarinheiton talvimestaruuskilpailuissa lauantaina 4.3. Kaustisilla.  Konsta sai kuudesta heitostaan kaksi onnistunutta suoritusta, joista pidempi oli mitaltaan 50,08. Tasaisen kilpailun voitti Alavieskan Virin Jere Murto tuloksella 51,34. Kolmanneksi tullut Riki Honkanen Parkanon Urheilijoista hävisi Konstalle vain 9 senttiä.

"Kisa sujui ihan hyvin ja heittäminen oli helppoa, vaikka oli semmosta jännitystä ja puristusta, kun oli ekat SM-kisat", kommentoi Konsta kilpailua.

Tavoitteena hänellä oli vähintään 50 metriä ja siinä hän onnistui. Harmittamaan jäi se, että parhaat heitot menivät joko ulos sektorista tai tulivat yliastutuiksi. Vähäisen kilpailijamäärän takia heittorytmi oli niin nopea, ettei ehtinyt pukeutumaan suoritusten välissä ja niinpä lihakset kylmettyivät kisan aikana.