Sini, Hilla ja Elias mitaleille Keuruun juhannuskisoissa

26.6.2021

Keuruulla pidetyissä perinteisissä 54. juhannuskisoissa nähtiin vireläismenestystä sekä juoksuradalla että hyppypaikalla.

Sini Sanaslahti voitti naisten pituushypyn tämän kesän parhaalla tuloksellaan 6,05. Toiseksi tuli Tampereen Pyrinnön Oona Hietala ennätyksellään 5,95 ja Noormarkun Nopsan Paula Vihtalahti kolmanneksi (5,88).

T11 sarjan 1000m:llä Hilla Ruokostenpohja kiri maalisuoralla voittoon uudella henkilökohtaisella ja seuraenätyksellä 3.29,66. Tämän kesän valtakunnalisessa tilastossa Hilla on ikäsarjassaan kakkosena. Toiseksi tullut Heinolan Iskun Janette Tarkiainen hävisi Hillalle alle sekuntia (3.31,18).

Elias Ruokostenpohja juoksi myös oman ennätyksensä 6.49,72 ja sijoittui P15 sarjan kisassa kolmanneksi. 15-vuotiaiden tyttöjen vastaavalla matkalla myös Elli Taini saavutti uuden ennätyksensä 7.45,21 sijoittuen kisassa 6.nneksi.