Tessa ja Nelli liekeissä Jyväskylän Motonet GP kisoissa 7.6.

8.6.2023

Tessa Moisio osallistui keskiviikkona Jyväskylän Motonet GP kilpailuissa naisten pituuteen ja sataselle. Pituudessa Tessa oli B kilpailun viides tuloksella 5,61, alkukauden tekniikkahaasteista huolimatta tulos oli kesän paras. Satasella Tessa kiisi maaliin huimaan aikaan 12,15 voittaen oman alkueränsä. Marjo Ropposen lähes 20 vuotta vanha Kaipolan Vireen seuraennätys 12,08 on toivottavasti pian historiaa! 20-vuotias Tessa nousi Keski-Suomen piirin kakkossijalle naisten satasella, ykkössijaa pitää Suomen tilastokakkonen Aino Pulkkinen ajalla 11,53. 

Tessa palkittiin myös Keski-Suomen yleisurheilun Kesyn toimesta Vuoden 2022 yleisurheiluohjaajana seuraavin meriitein: Nuori ja tarmokas nouseva tähti, hyvä urheilija ja hyvä ohjaaja. Tessa sai palkinnoksi teetetyn löylykauhan, jotta saa maksimaaliset palauttelut sekä treeneistä että niiden ohjauksista;)

Nelli Flyktman osallistui GP kisojen lisälajiin T15 sarjan sataselle. Juoksu kulki tyttöjen kauden kärkiaikaan 12,57, joka on myös Kaipolan Vireen seuraennätys sarjassa T15. Nellin alkukiihdytys jäi turhan lyhyeksi ja loppu jäykäksi, joten rahkeita on vielä nopeampiin aikoihin. Nellin haaveissa onkin murskata kesän aikana piiriennätys 12,28 vuodelta 1987. Myös Nelli palkittiin Kesyn toimesta viime vuoden menestyksestä, hän saavutti 14-vuotiaiden sarjassa SM hopeaa pituudessa ja pronssia kolmiloikasta. Kahvin ystävä Nelli saa jatkossa mukaan kisakahvit uudessa termospullo-setissä =D


Tuloksiin