Naisten pikaviestijoukkueelle uusi seuraennätys SM-viesteissä Turussa

11.9.2023

Menneenä viikonloppuna kisailtiin yleisurheilun SM-viestit aurinkoisen lämpimässä syyssäässä Turussa. Kaipolan Vireestä oli mukana kaksi naisten joukkuetta, joista 4x100 metrin kvartetti Kerttu Rantakangas, Tessa Moisio, Olivia Asikainen ja Sini Sanaslahti juoksi hienosti uuden seuraennätyksen 48,62, sijoittuen 17 joukkueen juoksemissa alkuerissä 9.nneksi. Finaalipaikka jäi vain 0,22 sekunnin päähän, jonka nappasi Lapuan Virkiä 8.nnella sijallaan. Viime vuoden SM-viesteissä Jyväskylässä näiden kahden joukkueen sijoitukset olivat toisinpäin, kun Vire sijoittui 7.nneksi ja Virkiä 8.nneksi.

SM-kultaa voitti suvereenisti HIFK ajalla 44,79, hopeaa sai Jyväskylän Kenttäurheilijat (44,88) ja pronssia Joensuun Kataja (45,82).

Sunnuntain lajiohjelmassa olivat pidemmät juoksumatkat. 4x400 metrin viestissä Vireen nelikko Elvi Warwick, Kerttu Rantakangas, Olivia Asikainen ja Sini Sanaslahti juoksivat tasaisen varmasti ja tulivat kisassa sijalle 11, ajallaan 4.15.44. Voittajaksi kiri Jyväskylän Kenttäurheilijoiden joukkue (3.40,62), toiseksi tuli HIFK (3.41,38) ja kolmas oli HKV (3.47,72).