Vire-Tähti loistaa edelleen

27.11.2020

Kaipolan Vireen yleisurheilu saavutti kolme vuotta sitten Tähtiseuratunnuksen, osoituksena laadukkaasta lasten ja nuorten seuratoiminnasta.

Tähtiseuratunnus kuuluu Tähtiseuraohjelmaan, joka on Suomen Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen luoma laatuohjelma. Sen mukaan Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla.Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

19.11.2020 oli Vireen ensimmäinen väliauditointi, joka koostui seuran laatutekijöiden arvioinnista, seuran itse listaamista kehityskohteista sekä SUL:sta ja Keski-Suomen Liikunnasta olevien auditoijien huomioista. Auditoinnissa vaikuttivat myös jäsenistön antavat vastaukset Tähtiseurakyselyssä, joka toteutettiin marraskuun alussa. 

Auditoinnin yhteenveto on nyt saatu ja sen mukaan... Kaipolan Vireen yleisurheilu täytti kaikki laatutekijät ja on näin ollen oikeutettu käyttämään edelleen Tähtimerkkiä. 

Onneksi olkoon!   

HYVÄ ME - laadukas toiminta jatkukoon...