Vireen viestijoukkueet pm-viesteissä Jyväskylässä

24.8.2023

Jämsäläiset nuoret yleisurheilijat kisasivat Kaipolan Vireen väreissä pm-viesteissä Jyväskylän Harjulla keskiviikkona 23.8. Sää oli viestitapahtumalle suotuisa, paitsi viimeisten viestien osalla vesisade hieman yllätti ja kasteli urheilijoita.

Kaipolan Vire oli tällä kertaa mukana useammalla viestijoukkueella. Joukkueet osallistuivat aita-, pika- ja pidemmän matkan viesteihin. Joukkueissa oli useita ensikertalaisia, jotka mahdollistavat joukkueiden osallistumisen pm-viesteihin. Osa Kaipolan Vireen urheilijoista oli estyneitä erinäisten terveydellisten ja muiden syiden vuoksi.


P/T9 -vuotiaiden sukkulaviestissä joukkue Hilma Kurjonen, Henri Hasala, Anna Orell, Toomas Niemi, Tilda Jokiperä, Sini Virtanen, Viivi Virtanen ja Minja Västinen saavuttivat sijan 8. Kisaajista moni oli ensikertalaisena ja kokemus oli joukkueelle hieno.

T9 -sarjan 4x400 metrin viestissä nelikko Anna Orell, Tilda Jokiperä, Minja Västinen ja Hilma Kurjonen saavuttivat sijan 9.

T11 -sarjan 4x50 metrin viestissä joukkue Elviira Blomback, Sofia Jylhä, Sylvi Savio ja Iina Hasala olivat sijalla 9. Myös tässä joukkueessa oli myös ensikertalaisia mukana ja lopputuloksena saatiin heti arvokasta kokemusta isommista kilpailuista.

T13 -vuotiaat osallistuivat 4x100 metrin ja 4x600 metrin viesteihin joukkueella Iida Taini, Emilia Salonen, Julia Talvinen ja Ronja Virtanen. Joukkue sijoittui 4x100 metrin viestissä neljänneksi. Joukkueen pikamatkan suoritus oli loistava huomioiden, että joukkueessa oli kolme 12-vuotiasta ja yksi heistä myös ensikertalainen näin suurissa kisoissa. Joukkue osallistui myös 4x600 metrin viestiin, jossa sijoitus oli viides.

T15 -vuotiaat urakoivat kisoissa joukkueella Veera Sinisalo, Lydia Aho, Stella Hakonen ja Iida Tamminen. Joukkue toi seuralle mitalin 4x80 metrin aitaviestissä, joukkueen ollessa pronssilla. Joukkue sijoittui myös pronssille 4x800 metrin viestissä. Lyhyessä 4x100 metrin viestissä joukkue sijoittui viidenneksi. Joukkueen suoritukset olivat hyviä ja viimeinen 4x800 metrin juoksu osoitti sisua, kun vettä tuli taivaan täydeltä.

Kaipolan Vire jatkaa viestien saralla seuraavaksi Turkuun, jossa kilpaillaan 9.-10.9. SM-viestit. Vire osallistuu kisoihin kahdella naisten joukkueella, juoksumatkoina 4x100m lauantaina ja 4x400m sunnuntaina.