Vireläiset ennätyksiinsä Hipposhalleissa

15.1.2023

Talven ensimmäisissä hallikisoissa Jyväskylän Hipposhallissa Kaipolan Vireen yleisurheilijat kuittasivat ennätyksiä toinen toisensa jälkeen.

Emilia Salonen oli nopein 12-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin juoksussa (9,12) ja ponkaisi myös voittoon saman sarjan pituushypyssä (3,97) ennätyksillään. T15 sarjan seiväshypyssä Iida Tamminen taituroi 2,71 korkeuksissa olleen riman yli, sijoittuen kisassa toiseksi, tuloksen ollessa oma ja Vireen seuraennätys. Tulos on tässä vaiheessa kakkosena T14 sarjan tämän vuoden valtakunnallisessa tilastossa. 14-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin pikamatkalla Iida sijoittui kolmanneksi ajalla 8,64 ja oli kuulantyönnössä kuudes tuloksella 8,42. 15-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin aitajuoksussa Iida ylitti maalilinjan 8.ntena (10,42).

Elviira Blomback saavutti ennätyksillään neljännet sijat 11-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin juoksussa (9,98) ja kuulantyönnössä (6,29). Julia Talvinen spurttasi 60 metriä ennätysaikaansa 9,25, sijoittuen T13 sarjassa viidenneksi. Myös Lydia Ahon kolmiloikkatulos 9,11 vei hänet 14-vuotiaiden tyttöjen kisassa viidenneksi. Naisten 150 metrin juoksussa Olivia Asikainen juoksi ennätyksensä 19,87, tullen kisassa sijalle 14.