Vireläiset Keuruun juhannuskisoissa

24.6.2022

Vireen Tessa Moisio kisasi juhannusaattona Keuruulla naisten kovatasoisessa pituushyppykisassa parantaen ennätystään neljästi saman kisan aikana. Jo aloitushyppy 5,49 oli oma ennätys, mutta viimeisellä hypyllään Tessa leiskautti tauluun lukemat 5,77, sijoitus 5. Toivotamme Tessalle tsemppiä Kalevankisarajan saavuttamiseksi! Kisan voitti JKU:n Gia Reinholm tuloksella 6,28, saman seuran Roosa Mähönen pomppasi kisan kakkoseksi ja ensi kerran yli kuuden metrin tuloksella 6,16.

Samaisessa kisassa 14-vuotias Nelli Flyktman teki pituudessa tuloksen 5,16, sijoitus 12. Mutta naisten satasen alkuerissä Nelli ponkaisi mainion lähdön ja juoksi ajan 12,87 päästen toiseksi parhaana finaaliin. Finaalissa juoksu kulki vielä paremmin, ajalla 12,79 saatiin hopeaa, kisan voitti Ähtärin urheilijoiden Neea Puskala ajalla 12,53.

T13 sarjassa Iida Tamminen kirmaisi 60m aikaan 9,10 sijoittuen neljänneksi, korkeudessa Iida ylitti 139 ensimmäisellään, mutta edellisen päivän seiväskisa painoi vielä jaloissa eikä 145 ylittynyt. Mutta tästä huolimatta Iida nappasi kultaisen mitalin kaulaansa ennen kuin jatkoi juhannuksen viettoon.

Aurinkoinen sää helli myös Vireen talkoolaisia pituuden toimitsijatehtävissä Keuruulla. Mukava päivä, jännittävä kisa ja hyvä tunnelma, illalla kotona juhannussauna ja viileä järvi, mikäpä sen parempi tapa viettää keskikesän juhlaa!