Vireläiset kisailivat menestyksekkäästi Harjulla

31.8.2023

Kaipolan Vireen yleisurheilijat kilpailivat kauden viimeisissä kansallisissa kisoissa Jyväskylän Harjucupissa 30.8.2023.

Naisten sarjassa Sini Sanaslahti kilpaili pituudessa ja oli toinen tuloksella 560. Voiton vei Katja Kangas Pohjan Koitosta tuloksella 585.

Iida Tamminen osallistui ikäluokkansa T15 sarjan seiväshyppyyn, voittaen tuloksella 293. Voitto oli selkeä, sillä toiseksi tullut Iines Onnela Alavuuden Urheilijoista hyppäsi 253. Iida osallistui myös naisten 200 metrille, ollen 10. tuloksella 28.77.

12-vuotias Emilia Salonen osallistui kauden viimeisessä pituuskisassa tällä kertaa T15 sarjaan. Emilia hyppäsi vesisateisessa ja viileässä kelissä ennätyksensä 434 ja sijoittui kilpailussa lopulta kolmanneksi.

Iida Taini urakoi T13 sarjassa. 60 metrin aidoissa tuli sija 16 ja ennätys 12.72. Korkeudessa ylittyi 120 ja sijoitus 12. Iida osallistui myös tyttöjen 1000 metrin juoksuun ja sijoittui viidenneksi tuloksella 3.45.