Vireläisille menestystä Hippoksen juniorihalleissa

26.2.2023

Kaipolan Vireen nuoret urheilijalupaukset Nelli Flyktman ja Iida Tamminen kisasivat Hippoksen juniorihalleissa. Tytöt työnsivät kuulaa valmistelevana harjoituksena tulevan viikonlopun SM-moniotteluun. Flyktman pukkasi T15-sarjassa ennätyksensä ensimmäisellään 9,18, joka riitti kisassa neljänteen sijaan. Tamminen ylsi pronssille T14-sarjassa tuloksenaan 8,57.

Emilia Salonen debytoi kovassa 200-metrin kisassa T12-sarjan toiseksi ajalla 30,62. Voiton vei Valkealan Kajon Hilla Kalliomäki. Emilia työnsi myös kuulaa omiin ennätyslukemiin 6,83, sijoitus kisan 7. Kilpailun voitti Tampereen Pyrinnön Pinja Luontila tuloksella 10,67. Pinja pitää hallussaan kuulan ikäsarjan kärkitulosta.

Vireen 15-vuotias Ella Hyppölä osallistui ensi kertaa naisten 150m juoksuun ja voitti leikiten oman eränsä ajalla 20,87, huikea oma ennätys riitti sijaan 4. Samassa sarjassa Nelli Flyktman kiisi matkan aikaan 19,72, murskaten aiemman Kaipolan Vireen seuraennätyksen. Tulos komeilee myös 15-vuotiaiden kaikkien aikojen hallitilastoissa sijalla 8.

Tyttöjen 15-sarjan pituus oli kisapäivän suosituimpia lajeja 26 kisaajan voimin. Kilpailun ulkopuolella N16 sarjassa kisaava Ella Hyppölä sai yhden onnistuneen hyppysuorituksen, tulos 4,69. Iida Tamminen pomppasi kauden parhaansa 4,04 (sijoitus 19.), Lydia Aho ponnisti halliennätyksensä 4,27 (sijoitus 16.), Nelli Flyktman sai ensimmäiseen hyppyynsä mittaa 5,18 ja voitti sillä kisan. Valitettavasti hypyn alastulossa tapahtui pieni venähdys, jonka parantelu estää seuraavan viikon SM-otteluihin osallistumisen.

Seurasta oltiin saatu myös T15 sarjaan 4x200m viestijoukkue, mutta joukkue pääsi nyt juoksemaan vain viestin 3 ensimmäistä osuutta. Viestin aloitti pian 13-vuotias Julia Talvinen, toisen osuuden juoksi Iida Tamminen ja kolmannen osuuden Lydia Aho. Harmittava ankkurin puuttuminen toi tuloksen DNF, mutta tytöt saivat kuitenkin ottaa osaa kutkuttavaan viestielämykseen, mikä tärkeintä!