Vireläisille uusia ennätyksiä ja mitaleita Jämsän aita- ja pikajuoksukarnevaaleilta Oinaalasta

5.7.2021

Oinaalassa kisattiin karnevaaleilla aitajuoksuissa to 1.7. ja pikamatkoilla su 4.7.

T11 sarjan 60m pikamatkalla Vireen 10-vuotias Emilia Salonen nousi kolmos korokkeelle ajalla 9,66 ja Julia Talvinen nappasi kirkkaimman mitalin kellottamalla ajan 9,49. Kuva palkintokorokkeelta ohessa;)

T12 sarjassa 60 metrillä omia ennätyksiään parantelivat Anna Haapakoski lukemaan 9,13 ja Lydia Aho aikaan 9,28. Tytöt saavuttivat kisassa sijat 4 ja 5.

T13 sarjassa Ella Nyholm paranteli 60 metrin ennätystään lukemaan 9,89 ja sijoittui kisan kuudenneksi.

Nelli Flyktman kisasi T13 sarjassa ja paransi ennätyksiään 60m aitajuoksussa aikaan 9,71 ja 200m aidoissa tulokseksi tuli 33,50. 60m pikamatkalle uusi ennätys syntyi tuloksella 8,27, mutta oikeutti kovatasoisessa kisassa vasta 3.sijaan. Tämä aika sivusi silti Olivia Asikaisen aiempaa seuraennätystä, muut olivat uusia seuraennätyksiä.

Ellen Aho kilpaili T14 sarjassa juosten 80m aidat aikaan 15,92 (neljäs sija) ja 300m aitojen ennätys parani lukemaan 56,04 (viides), pikamatkalla Ellen paransi 100 metrin ennätystään lukemiin 14,46 ja sijoittui kisassa sijalle 7.

Ella Hyppölä pinkoi T14 sarjassa satasen aikaan 13,56 ja nappasi sillä hopeaa. 300 metrin ennätys parani lukemiin 46,87 ja sillä heltisi kisan kolmossija.

N17 sarjassa Olivia Asikainen juoksi 100m aidat aikaan 14,88 sijoittuen ekan juoksun toiseksi. 100 metrin alkuerässä Olivia paranteli ennätystään lukemiin 12,52 voittaen oman eränsä. Tämä aika oli samalla uusi Vireen seuraennätys. Loppukilpailussa sama matka taittui aikaan 12,58 ja sillä Olivia nappasi pronssimitalin.