Vireläisten Harjucup 3 kisatuloksia

1.9.2022

Keskiviikkona kisailtiin Jyväskylän Harjulla kesän kolmas ja viimeinen Harjucup. T11 sarjassa 10- vuotias Elviira Blomback kisasi kolmiottelun, lajeina oli 60m, pituus ja kuula. Heti 60 metrillä syntyi oma ennätys 9.86, kuula lensi lukemiin 5.46 ollen kesän paras tulos. Kylmässä kelissä pituuden tulokseksi jäi 3.28. Elviira sijoittui 26 kisaajan joukossa sijalle 16 pistein 627. Kisan voitti JKU:n Minttu Heino pistein 919.

T13 sarjassa kisasi 11- vuotias Iida Taini lajeinaan korkeus ja 1000m. Korkeudessa Iida sivusi ennätystään 110 ollen kisan 12. Tonnilla Iida juoksi ajan 3.46,47, joka oli hänen kauden parhaansa, sijoitus 6.

Iida Tamminen kisasi 13- vuotiaana T15 sarjan seipäässä voittaen kisan ja tehden oman upean ennätyksen 262. Tulos on samalla Kaipolan Vireen uusi seuraennätys sarjassa T13. Toiseksi tullut JKU:n Jasmin Kinnunen ylitti 212.

Samassa seiväskisassa kisasi naisten sarjassa Tessa Moisio. Vaikka edellisestä seiväskisasta oli jo 3 vuotta niin Tessa urakoi tuloksen 302 joka oli samalla hänen uusi ennätyksensä. Kisan voitti JKU:n Gea Zitting tuloksella 312. Tessa heitti myös keihästä 29.04m, sijoittuen naisten sarjassa sijalle 10. Kilpailun voitti Soinin Sisun Jelena Jaakkola tuloksella 50.56.

T15 sarjassa juostiin 80m aitajuoksu, Nelli Flyktman voitti kisan ajalla 12.08, joka oli Nellin uusi ennätys ja seuraennätys sarjassa T14. Satasella oli Nellin lisäksi mukana myös Ella Hyppölä. Nelli kirmaisi voittoon ajalla 12.74, JKU:n Erika Parkkonen tuli toiseksi ajalla 13.34, Ella jäi niukasti kolmanneksi yhdellä sadasosalla 13.35. Nellin aika olisi ollut jälleen uusi seuraennätys, mutta tuulta oli harmittavasti liikaa 2,4m/s.

Tytöt hyppäsivät myös pituutta koleassa illassa. Nelli luovutti kolmannen hypyn jälkeen ja lähti lämmittelemään jäykkiä jalkojaan. Ella jatkoi kisan loppuun saaden tulokseksi 465 ja sijoittuen sijalle 7. Nelli oli tuloksella 499 kisan toinen. Kisan voitti JKU:n Nea Koppeli tuloksella 547. Mukana oli 29 kisaajaa.

Sini Sanaslahti kilpaili naisten +30 sarjan  kolmiloikassa ulkopuolisena. Tulokseksi tuli viimeisellä hypyllä 12,26. Kylmästä kelistä huolimatta tulos jäi vain 8cm kesän parhaasta.