Vireläisten tulokset karnevaaleilta

5.7.2022

Vireen nuoret urheilijat kisailivat näyttävästi kesä-heinäkuun vaihteessa pidetyillä yleisurheilukarnevaaleilla. Kestävyysjuoksuissa ja aitamatkoilla kaikki saavuttivat omat ennätyksenä.

Voittajina ylittivät maalilinjan Nelli Flyktman T14 sarjan 300m juoksussa ja Jonne Palsinajärvi P10 sarjan 600m:llä. Satasen sileällä matkalla Nelli tuli toiseksi ja 80m aitajuoksussa kolmanneksi. Palkintosijoille ylsivät myös Emilia Salonen T11 sarjan 60m ja 600m juoksuissa, joissa hän sijoittui kolmanneksi sekä Iida Tamminen T13 sarjan 600 metrillä sai myös pronssia. Ella Hyppölän tuliaisina kotiin oli kaksi hopeamitalia 15-vuotiaiden 100m:n ja 300m:n juoksuista. Ellen Aho juoksi 1500m estejuoksussa T15 sarjan ykköseksi A-luokan tuloksella 6.19,41. Satasella Ellen sijoittui toiseksi.

Seuran väreissä kilpailivat hyvillä suorituksilla myös Julia Talvinen, Linnea Jokela, Sofia Jylhä ja Ella Nyholm.